RAT KARLEUŠE I LUKASA UŠAO JE U ANALE ESTRADE: Razlozi svađe su bili STRAOBALNI, vređao joj BOLESNU MAJKU!
Foto: Dragan Kadić

ŠOK

RAT KARLEUŠE I LUKASA UŠAO JE U ANALE ESTRADE: Razlozi svađe su bili STRAOBALNI, vređao joj BOLESNU MAJKU!

Muškarci koji trtljaju okolo sa kojom su ženom spavali su indijanci!

Objavljeno:

Jelena je u jednom intevjuu izjavila da je želela da stane iza kolega i podrži one koji ne rade zbog pandemije, za razliku od Lukasa, koji to ne čini. Pošto ga je direktno prozvala, rekavši da nije kolegijalan, istakla je i da ne sme da se poziva na to što joj je muž milioner, pa joj je, samim tim, olakšano u vremenima krize, Lukas je rešio da joj se ponovo suprotstavi, ističući da on ne zna da Jelena ima muža.

Javnost je već naviknuta na to da estradni odnosi idu od ljubavi do mržnje, a Aca je pre dve godine kada se dogodio Karleušin skandal sa fudbalerom Ognjenom Vranješom stao na koleginičinu stranu.

- Podrška za drugaricu i koleginicu! Ne daj se Jelena, za druge ne znam, ali ja sam uz tebe! Muškarci koji trtljaju okolo sa kojom su ženom spavali su indijanci! Muškarci koji trtljaju okolo da su sa nekom ženom spavali, a da to nisu radili su indijančine! - samo je deo Lukasove podrške.

zabava, estrada, aca lukas
foto: printscreen

- Zamolio bih te da mi više ne glumiš prijatelja, jer mi prijatelj nisi! A ni ja tebi! Prijatelji se ne ponašaju prema prijateljima tako perfidno kao ti! Cvilela si kod moje bivše supruge, koja ti je inače super frendica, dok smo još bili ona i ja u kako tako dobrim odnosima, da me zove i moli da ti pomognem! Ko me je onda ložio da se svađam i pljujem onog Vranješa kada se tebi useravao u život, a cela nacija na čelu sa 95 posto kolega, se sa tobom sprdala - pisao je svojevremeno pevač.

Karleuša ni tada nije ostala dužna bivšem prijatelju:

Overdose će sve rešiti - napisala je pevačica, čime je aludirala na to da će se Lukasov život završiti prekomerenom dozom narkotika

Podsetimo, Jelena i Aca prekinuli su prijateljstvo 2018. godine, a o razlozima se dugo ćutalo. Na trenutak se činilo da će se pevači izmiriti, ali to se nije dogodilo.

Jelena Karleuša
foto: ATA IMAGES

- Desila se jedna jako tužna stvar kada je reč o Lukasu, to je da je definitivno, posle ovoliko godina, izgubio mnogo, a to mnogo se zove jedini pravi, iskren prijatelj na estradi, a to sam ja... Nažalost... Mislim da preko nekih stvari se zaista ne može preći, kada mi neko vređa bolesnu majku iz čista mira, to se ne oprašta... Žao mi je što se ovo desilo. On verovatno zna svoje razloge i ja ih znam, svi ih znaju. Neka mu je sa srećom - izjavila je Karleuša u poznatoj TV emisiji, objašnjavajući razloge prekida odnosa sa Lukasom.

(Espreso /Srbijadanas


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.