ODUSTAJE OD ZVEZDA GRANDA?! Uoči snimanja, takmičaru je preminula majka!
Foto: RTV Pink printscreen

strašno!

ODUSTAJE OD ZVEZDA GRANDA?! Uoči snimanja, takmičaru je preminula majka!

Ima podršku svoje mentorke.

Objavljeno:

Takmičar u "Zvezdama Granda" Mahir Mulalić je pre nekoliko dana imao porodičnu tragediju. Njemu je preminula majka.

– Šta god da napišem u ovom trenutku, malo je.. Mati je mati.. Kada imate majku čije je značenje imena “žrtva”, onda znate o čemu pričam.. Tvoja neizmerna dobrota, duboko razumevanje, kvalitetan odgoj i sve što si nam ostavila u amanet je nešto što će i dalje živeti kroz nas.. Ti si bila i ostala naše svetlo.. Naš pobednik.. Zračila si vedrinom koju je malo ko imao.. Lepe reči, dobra dela, uskraćivanje svojih želja da bi nama i drugima pružila sve što je bilo u tvojoj moći.. Još mnogo toga lepog bih ti voleo reći, ali ostavit ćemo to za naš budući susret.. Molim Allaha dž.š. da ti podari Džennetske bašče, a ja ću nastaviti baš onako kako si me učila! Volim te majko! Čuvajte svoju majku.. Jer kad ode, tek onda shvatite koga ste zapravo imali kraj sebe! - naveo je Mahir u objavi na "Instagramu" uz objavljenu fotografiju svoje preminula majke.

Među prvima u komentarima Mahiru je podršku pružila njegova mentorka Marija Šerifović, ali i mnogobrojni takmičari iz "Zvezda Granda".

Inače, spekuliše se da Mahir nije bio na snimanju novog kruga takmičenja, pa je pitanje da li je on odustao samo od ovog kruga, pa će se kasnije priključiti u nastavku takmičenje ili je možda odustao od kompletne sezone.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.