LEPA BRENA SUTRA PROTIV MIROSLAVA ILIĆA NA SUDU ZA UTVRĐIVANJE OČINSTVA: Sve će se preokrenuti, LJUBAVNICA STIGLA!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

ŠOK!

LEPA BRENA SUTRA PROTIV MIROSLAVA ILIĆA NA SUDU ZA UTVRĐIVANJE OČINSTVA: Sve će se preokrenuti, LJUBAVNICA STIGLA!

Pevačica će svedočiti u korist Mirjane Antonović.

Objavljeno: 08:50h

Nekadašnja ljubavnica poznatog pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, pre dva dana zajedno je sa sinom Devinom pristigla u Beograd, na još jedno ročište u Palati pravde, kako bi dokazala da je Devin sin poznatog pevača.

Ovim povodom otkrila je šta očekuje od suđenja, ali i da će jedan od svedoka bili balkanska zvezda Lepa Brena.

“Miroslav je slabić tako da ja sumnjam da će imati smelosti da se pojavi pred sinom i da ga pogleda u oči. Po ovom zakonu posto je odbio DNK, on se više ne mora pojaviti. Sudstvo moze doći do odluke i bez njega. Sad nam je ostalo da idemo dalje sa svedocima, među kojima je naša draga Brena, a i moja sestra Jelica, koje su moji heroji na ženskoj strani”, izjavila je tužilja i ovom prilikom pojasnila motive Lepe Brene da svedoči protiv Miroslava.

Mirjana Antonović
foto: Facebook

“Brena je ćutala i trpela Miroslava godinama kako je non stop pljuvao po njoj, a znao je da ona štiti njegovo dete. Ovo je sad već postao viši cilj u izmenjivanju ovog zastarelog zakona koji ugrožava naše majke, naše sestre, i što je najbitnije, našu decu.”

Da podsetimo, Brena i Miroslav ne govore godinama, a jedan od razloga je što je pevačica među retkim njegovim kolegama podržala Mirjanu. Takođe, Saša Popović svojevremeno je otkrio da su Lepa Brena i “Slatki greh” dve godine nastupali sa Ilićem i da su se tom prilikom “svačega nagledali”.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.