OTKRIVENE VRTOGLAVE CIFRE KOJE ŽIRI ZVEZDE GRANDA ZARAĐUJE: Zavrteće vam se u glavi, U PITANJU SU VIŠE HILJADE EVRA
Foto: Promo

ŠOK!

OTKRIVENE VRTOGLAVE CIFRE KOJE ŽIRI ZVEZDE GRANDA ZARAĐUJE: Zavrteće vam se u glavi, U PITANJU SU VIŠE HILJADE EVRA

Neverovatno!

Objavljeno: 23:14h

Takmičenje „Zvezde Granda” često je menjalo članove žirija, a isto tako često se spekulisalo kolike su njihove zarade. Kroz sezone su se cifre menjale, a kako se saznaje, trenutni sedmočlani sastav ima najveće honorare.

Grand produkcija” je do pre nekoliko godina članovima žirija pokrivala samo troškove snimanja, a onda su odredili honorare za svakog pojedinca. Tu se ne ubrajaju Aleksandar Milić Mili kao direktor produkcije i Snežana Đurišić, koja je u „Grandu” zaposlena kao muzički urednik. Ipak, aktuelne honorare „propisao” je Saša Popović dok je bio na čelu „Granda”.

Zvezde Granda
foto: Youtube

Iako se honorari drže u strogoj tajnosti, izvor jednog medija tvrdi da zna koliko oni iznose.

Đorđe David prima oko 1.000 evra po emisiji, Bosanac uzima 1.500, a Ana Bekuta i Viki Miljković dogovorile su se sa produkcijom za blizu 2.000 evra. Marija Šerifović zarađuje 3.500, a Jelena Karleuša je na vrhu sa 5.000 – rekao je izvor, a na osnovu njegovih tvrdnji izvedena je računica.

Pošto u sezoni ima 40 emisija ZG, dolazi se do podatka da Jelena Karleuša samo od ove emisije godišnje zaradi oko 200.000 evra! Sledi Marija Šerifović sa 140.000, zatim Bekuta i Viki (80.000), Bosanac sa 60.000 i Đorđe David sa 40.000 evra. Međutim, nije dobijena potvrda ovih navoda.

Zvezde Granda
foto: Printscreen

(Espreso/objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.