SEKA SABLIĆ OŠTRO NAPALA MLADE ZBOG VAKCINACIJE: Iznela pravu istinu o kontraindikacijama, SVE JE KRISTALNO JASNO!
Foto: Marina Lopičić

nije mogla više da izdrži!

SEKA SABLIĆ OŠTRO NAPALA MLADE ZBOG VAKCINACIJE: Iznela pravu istinu o kontraindikacijama, SVE JE KRISTALNO JASNO!

Oglasila se povom vakcinacije!

Objavljeno:

Legendarna jugoslovenska i srpska glumica Jelisaveta Seka Sablić, komentarišući sve manju zainteresovanost studenata i mladih ljudi u Srbiji da se vakcinišu protiv koronavirusa.

Seka Sablić bila je među prvima koja se vakcinisala protiv koronavirusa. Ona je prvu dozu kineske vakcine primila još u januaru, tačnije, 23. januara ove godine. Tada je na Sajam otišla bez poziva.

Seka Sablić
foto: Beta/ Milan Obradović

“Vakcine su spasle čovečanstvo! Ne razumem da neko ima “dilemu”!? Među prvima sam stajala u redu bez poziva i presrećna sam se vakcinisala. Skoro mesec dana je prošlo od revakcinacije. Čuvam se i dalje, ali snimam. Šta se to dešava sa mladima? Gde im je zdrav razum? Pa ako i sumnjaju u vakcinu, treba da znaju da je ona jedini izlaz iz ove situacije!” Neko im teško soli pamet. Mnogo mi je žao. Zaista im treba pomoći da progledaju”, govori Seka Sablić.

Ona je ranije istakla da je bila zadovoljna organizacijom vakcinacije, te da nije imala nikakvih kontraindikacija nakon primanja vakcine.

“Veoma malo sam čekala, zaista sam zaprepašćena da sve to tako funkcioniše. Sve čestitke ljudima koji su ovo organizovali”, rekla je Seka tada.

“Sve lepo funkcioniše, sve je dobro, presrećna sam. A pritom imam jednu zamerku. Ja sam se prva javila, ja sam duboko godište, imam visoke godine, a nisam još dobila poziv. Ja sam došla u kolonu koja dolazi bez poziva. A prvo su obećavali da idu po godištima, ja sam to čekala, nije se pojavilo. Veoma sam srećna što sam sve ovo završila, ja verujem u vakcine, ne samo u ovu. Uzimala sam sve vakcine za grip, decu i unuke vakcinišem. Sad sam dobro i čekam revakcinaciju”, ispričala je glumica tada.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.