SAD ZNAMO ZAŠTO MRZI SRBIJU! Bivši dečko LEPOTAN je sada sa ovom prelepom SRPKINJOM!
Međutim, kad su raskinuli, Bojd je sreću pronašao u danskoj glumici i manekenki srpskog porekla, Foto: Profimedia

hit priča

SAD ZNAMO ZAŠTO MRZI SRBIJU! Bivši dečko LEPOTAN je sada sa ovom prelepom SRPKINJOM!

Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja

Objavljeno: 11:31h

Američka glumica Elizabet Olsen, poznatija i kao jedna od bliznakinja Olsen, koju ljubitelji filma pamte po ulozi u franšizi o superherojima "Avengers" i po glavnoj ulozi u seriji koja je ove godine osvojila planetu "WandaVision", nedavno je boravila u našoj zemlji i kući otišli sa jako lošim utiscima o Srbiji.

Olsenova je dala intervju za emisiju "Keeping Secrets", u kom je govorila o snimanju filma u Srbiji. U jednoj od izjava, rekla je da "nema razloga da bilo ko poseti Srbiju", kao i da u Srbiji "nema ničeg jedinstveno srpskog, jer oni postoje tek trinaest godina".

Elizabet Olsen
foto: Profimedia

"Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju", rekla je ona u intervjuu, dodajući da "nema razloga da bilo ko dođe u Srbiju".

Rekla je da je u Srbiji snimala par meseci, te da je bila slobodna samo nedeljom i da je tada imala prilike da upozna našu državu i kulturu.

"Veoma je interesantno mesto. Snimali smo tamo šest dana nedeljno i imali smo samo jedan slobodan dan", ispričala je ona.

Mnogo su se pitali zbog čega boi glumica mogla da ima ova negativan stav prema našoj zemlji, koji je pritom i začinjen totalnim neznanjem o našoj istoriji, a onda smo saznali da je Olsenova bila u velikoj ljubavi sa prelepim glumcem i manekenom Bojdom Holbrukom od 2011. do 2014. godine. Čak su bili i vereni i na korak da se venčaju. Bila je to, kako se pričalo, velika ljubav.

Elizabet Olsen
foto: Profimedia

Međutim, kad su raskinuli, Bojd je sreću pronašao u danskoj glumici i manekenki srpskog porekla Tatjani Pajković.

Tatjana je rođena u Kopenhagenu u Danskoj, a ćerka je crnogorskog glumca Dragomira Pajkovića.

Kao i njen otac, od malih nogu je trenirala borilačke veštine i sa pet godina započela časove klasičnog klavira.

Sa 21 godinom preselila iz Kopenhagena u Njujork da bi nastavila svoju muzičku karijeru, što ju je dovelo do velikih turneja, ali i nove karijere - ugovora sa čuvenom agencijom za modele ONE iz Njujorka. Tatjana je odlučila da će gluma savršeno uklopiti u njena interesovanja i sve njene talente, pa je ubrzo je dobila istaknutu ulogu u akcionom filmu "Transporter" u produkciji Lika Besona.

Bojd i Tatjana imaju sina Deja!

Bonus video:

00:07

VIŠE NE MOŽE BEZ OPERACIJA! ANA KORAĆ IZVADILA PAR REBARA: Starleta pukla 7.000 € kako bi smanjila STRUK i izgledala kao LUTKA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.