ONA OČIGLEDNO IMA MANIRE! Glumica koja je izvređala Srbiju ima kućni video: GLAVNA ZVEZDA NA STRANICI ZA ODRASLE!
Foto: instagram printscreen

opa!

ONA OČIGLEDNO IMA MANIRE! Glumica koja je izvređala Srbiju ima kućni video: GLAVNA ZVEZDA NA STRANICI ZA ODRASLE!

Procureo klip eksplicitnog sadržaja u kojem je glumica glavni akter.

Objavljeno: 08:52h

Poznata glumica Elizabet Olsen boravila je 2012. godine u Srbiji kada je snimala film “Tereza Raken”, a osam godina kasnije gostujuću u jednoj emisiji izvređala je Srbiju i njene građane na najgori mogući načina.

“Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju”, rekla je glumica u jednom američkom tok šou, a onda dodala:

“Srbi nemaju manire, non stop pričaju”, izjavila je Elizabet.

Mlađa sestra čuvenih bliznakinja Meri Kejt i Ešli Olsen poznata je po mnogim ostavrenjima, ali je malo ko znao da je glumila u filmu za odrasle.

zabava, zvezda, glumica, elizabet olsen
foto: printscreen

Naime, Elizabet je išla u umetničku školu u Njujoruku i bila je u trogodišnjoj vezi s glumcem Bojdom Holbrukom. Posle njega je stupila u vezi s Robijem Arnetom, muzičarem iz benda Milo Greene, s kojim se verila pre dve godine.

Naravno, to bi sve u potpunosti bilo normalno, da nije procureo klip eksplicitnog sadržaja u kojem je glumica glavni akter.

Na jednoj internet stranici za odrasle pre mesec dana je objavljen “kućni video” sa Elizabet u glavnoj ulozi.

Na snimku se vidi gola glumica koja poziva partnera da joj "svašta radi", dok se ona dodiruje, a stranica "scandalplanet" je čak objavila i skrinšot akcije!

Ali to nije sve, ova glumica je apsolutni hit na stranici za odrasle zbog svojih filmova, s obzirom na to da se većinom skidala do gole kože svakog puta.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.