NEDA UKRADEN IZGLEDA KAO DEVOJČICA IAKO JE NEDAVNO NAPUNILA 70: Isplivale FOTKE kao dokazi iz prošlosti!
Neda Ukraden, Foto: Privatna arhiva

lepotica!

NEDA UKRADEN IZGLEDA KAO DEVOJČICA IAKO JE NEDAVNO NAPUNILA 70: Isplivale FOTKE kao dokazi iz prošlosti!

Bez silikona, filtera, fotošopa i veštačkih trepavica

Objavljeno:

Pevačica Neda Ukraden je na javnoj sceni više od pet decenija. Sedamdesetih godina bila je jedno od najvećih imena jugoslovenske muzike, a veliku popularnost ima i dan danas, nakon 53 godine muzičke karijere.

Nedavno je proslavila svoj 70. rođendan, iako se po njenom izgledu to nikada ne bi reklo. Mnogi kažu da čak izgleda makar dve decenije mlađe. Kao devojka Neda je posedovala nestvarnu lepotu kojom je očarala bivšeg supruga Milana Bilbiju sa kojim je dobila ćerku Jelenu.

Ta harizma i lepota kojom je žarila i palila, nije ni danas iščezla. Pevačica je listajući uspomene i stare albume podsetila svoje pratioce kako je izgledala u mladosti. Neda je ranije bila crnka, sa širokim osmehom, a danas, 40 godina kasnije, odlučila se za nešto kraću frizuru i svetliju boju kose.

Iako se mnoge estradne umetnice stide svog izgleda iz mladosti, to se za Nedu ne može reći. Baš naprotiv, ona je ta koja ističe da su joj te fotografije iz mlađih dana, najdraže uspomene.

"Živi sam demant biologije, medicine i svih komplementarnih nauka jer sada tek živim najbolje u svom životu. Mogu da budem primer i putokaz kako žena ne treba da bude otpisana sa 45-50 godina, jer je u pitanju velika neistina. Kada sačuvate svoje zdravlje i ulažete u svoj izgled, možete biti vitalni u bilo kom životnom dobu. Ne bojim se i s ponosom ističem svoje godine. I jedna sam od retkih pevačica koja javno govori o svojim rođendanima i o broju godina. A i dokaz sam da se ima za šta biti ponosan na broj godina, shodno biografiji, izgledu i porodičnom statusu," izjavila je svojevremeno pevačica Neda Ukraden.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.