MISTERIOZNI ZADRUGAR! Vesna Rivas: Mišelu fali malo harizme, uvek ima osećaj da je nedovoljno voljen!
Foto: Privatna arhiva

niste znali!

MISTERIOZNI ZADRUGAR! Vesna Rivas: Mišelu fali malo harizme, uvek ima osećaj da je nedovoljno voljen!

Za Espreso je analizirala intrigantnog učesnika "Zadruge".

Objavljeno:

Često se dovodi u pitanje da li je Mišel Gvozdenović uopšte jedan od glavnih favorita u četvrtoj sezoni "Zadruge". Ipak, primetno je da na društvenim mrežama ima veliku podršku. Pogotovo se ta podrška primeti kada ovaj pevač uđe u sukobe sa nekim zadrugarima.

Mi smo želeli da saznamo šta otkrivaju karte i zvezde kada je ovaj zadrugar u pitanju. Zato smo zamolili astrologa, numerologa i rijaliti zvezdu Vesnu Rivas da nam otkrije nešto više o Gvozdenoviću.

– Mišel je Škorpija, u podznaku Lav, hahaha, pa zato ga ja osećam i kapiram kad navuče onaj pancir preko osećanja. Sve mu diraj samo ponos ne. Poštuje, ali zahteva i da bude poštovan. Sunce u Škorpionu, Mesec u Strelcu, Merkur u Škorpiji, ima i on interesovanje ka okultnom , Venera u Vagi, to je taj dar za bavljenje muzikom, ali i prefinjenost u svemu. I meni je Venera u Vagi. Dalje, Mars u Ovnu, Jupiter u Blizancima, Saturn u Strelcu. Saturn mu je u petoj kući, emotivna ograničenja, uvek ima osećaj da je nedovoljno voljen, pa onda deluje hladno. Taj aspekt ga sprečava da bude popularan koliko bi on zaista želeo. Teško pokazuje svoja osećanja i ljubav, i trebao bi to da nauči kako da pokaže, a ne samo kroz poklone i materijalne stvari - otkrila nam je Vesna na početku razgovora.

zabava, estrada, vesna rivas
foto: Privatna arhiva

– Prijateljstvo mu mnogo više znači nego i ljubav i romansa. A u ljubavi od partnera očekuje emotivnu slobodu i mobilnost, svako stiskanje ga guši. On voli da zna sve, ko pravi detektiv, ali svoje misli drži vrlo zaključane. Jak analitičar, vrlo uporan kad nešto želi, vrlo intuitivan pa ga je teško prevariti, čvstog mišljenja pa ga je teško ubediti da menja stavove - dodala je Vesna, a potom se osvrnula na loše strane Mišela.

– Loša strana mu je što je prilično netolerantan, zatvorenog uma, dogmatskih shvatanja, arogantan i sklon riziku. Po meni, fali mu samo malo harizme da bi baš briljirao. Ovako, teži put, ali čist.

– Mišel ima sposobnost da leči rukama. U ljubavi voli prefinjene osobe, senzibilne, ne voli grube. Voli konkurenciju jer voli da stalno testira sebe. Mrzi da zavisi i da se oslanja na druge. Mrzi da čeka. Voli kratkoročne poslve da bi brzo započeo nešto drugo. Rodni kod mu je 328, a lični broj 4. Porodica, uticaj roditelja ili jednog roditelja baš, baš... Četvorke su samotnjaci, teško ulaze u brak. Pametan, duhovit, veseo, voli putovanja, razne religije, voli da širi znanje i filozofije života. Sve mora da bude dokazano i provereno, pre nego što on u to nešto poveruje. Voli mir u porodici i on mu je najbitniji a svi ostali odnosi, može kako hoće, bori se sa talasima. Voli putovanja.

zabava, estrada, vesna rivas
foto: Privatna arhiva

Vesna se potom osvrnula na zdravstvene probleme Gvozdenovića.

– Može da ima problema sa cirkulacijom u kukovima i nogama. Mora da čuva zdravlje u ovom periodu - otkrila nam je Vesna.

– Mišel je jako vredan i dosledan u svom poslu. Inače je u sudbinskoj godini, sve do 15. juna, godina promena statusa na svim nivoima. Eto ušao je u rijaliti, a nije ranije bio za to uopšte - navela je Rivasova.

Na kraju Vesna predviđa da će Mišel imati dva braka i iz ta dva braka će dobiti dvoje dece, ali i da će stvoriti puno para.

– Napredak i veliki uspeh u karijeri, uz materijalno veliko, u kasnijim godinama. Da je pametan, pa da sad gradi porodicu, decu, a kasnije malo jače kreće i karijerno.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.