DEVOJKE ĆE POLUDETI ZA ZGODNIM SINOM DRAGANA STOJKOVIĆA PIKSIJA: Obrazovan je i harizmatičan, PONOS RODITELJA!
Foto: Instagram

OTAC PONOSAN NA SVOG SINA!

DEVOJKE ĆE POLUDETI ZA ZGODNIM SINOM DRAGANA STOJKOVIĆA PIKSIJA: Obrazovan je i harizmatičan, PONOS RODITELJA!

Živi život punim plućima!

Objavljeno: 16:23h

Proslavljeni fudbaler, fudbalski trener, odnedavno selektor naše fudbalske reprezentacije i živa legenda srpskog fudbala Dragan Stojković Piksi decenijama je u skladnom braku s lepom Snežanom, s kojom ima troje dece — Anju, Andreu i Marka.

Anju, koja je velika zaljubljenica u modu, odavno smo upoznali, a za Piksijevog jedinog sina će se sigurno čuti, budući da je reč o izuzetnom mladiću.

Marka, koji je očito nasledio najbolje od svojih roditelja, nemoguće je ne primetiti čak i ako ne znate ko je njegov otac, budući da se odmah izdvaja atraktivnim izgledom. On, u skladu sa izobiljem u kojem je odrastao, uživa u luksuznom životu, pa se na njegovom profilu na Instagramu mogu pronaći fotografije iz svih krajeva sveta, kao i najluksuzniji automobili i enterijeri.

Ipak, u njegovom životu nije sve provod i opuštanje, već su se Stojkovići postarali da Marko stekne najbolje moguće obrazovanje, pa se tako pre nekoliko godina pohvalio da je diplomirao menadžment na jednom od najprestižnijih londonskih fakulteta.

Pored toga, on je brižan ujka ćerkama svoje sestre Anje, pa s vremena na vreme podeli i neku simpatičnu fotografiju nastalu u trenucima igre s njima ili tokom porodilčnih okupljanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.