MLADA JE OSTALA BEZ MAJKE! ĆERKA ISIDORE BJELICE OSTVARILA MAJČIN NAJVEĆI SAN: Bavi se MODOM i uživa u tome!
Isidora Bjelica, Foto: Zorana Jevtić

ispunila očekivanje!

MLADA JE OSTALA BEZ MAJKE! ĆERKA ISIDORE BJELICE OSTVARILA MAJČIN NAJVEĆI SAN: Bavi se MODOM i uživa u tome!

Ćerka Isidore Bjelice o školovanju, roditeljima i velikim planovima

Objavljeno:

Ćerka Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, Vila Evanđelina Pajkić, trudila se da bude van javne scene i medija, ali je sada ipak odlučila da progovori o svojoj pokojnoj majci.

Vila je sada otkrila da je upisala modni dizajn i da joj je Isidora svojevremeno pomogla da nađe fakultet.

Isisdora Bjelica
foto: printscreen

- Za sada mi dobro ide, upisala sam drugu godinu fakulteta. Prezadovoljna sam i profesorima i nastavom, tim pre što učim ono što me zanima. Na prvoj godini smo imali predmete vezane za crtanje i slikanje, dok sada savladavamo osnove krojenja, šivenja i modeling - rekla je Vila.

- Naravno, zbog pandemije se mnogo toga odvija onlajn, ali postoje stvari koje se ne mogu raditi od kuće. Na klasi nas je dvanaestoro, pa se organizujemo u manje grupe i tako pohađamo časove - priča Vila i dodaje:

- Uvek me je podržavala. Savetovala me je da budem svoja i slobodna. Htela je da se bavim onim što me čini srećnom, a to što sam izabrala da se bavim dizajnom naročito joj je prijalo. Radovala se što je prenela na mene ljubav za umetnost i modu - rekla ona.

Isidora Bjelica
foto: Printskrin/Youtube

Ova mlada dizajnerka dodala je i da planira razvijanje svog brenda.

- Planiram samostalnu reviju koja će biti veliko iznenađenje. Nadam se da ću do tada nagovoriti Lava da se pojavi na pisti, ali ne u odelu i kravati. Mama je znala da planiram reviju, puno mi je pomogla. Bila bi veoma ponosna - zaključila je Vila.

(Espreso / Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.