MUŽ JE TERA DA SE VRATI DA PEVA! PEVAČICA JE NESTALA U JEKU SLAVE: Svi ste OBOŽAVALI njen glas i stas!
Foto: Printscreen / Instagram / zvezdegranda

NSITE ZNALi!

MUŽ JE TERA DA SE VRATI DA PEVA! PEVAČICA JE NESTALA U JEKU SLAVE: Svi ste OBOŽAVALI njen glas i stas!

Detalji koje retko ko zna!

Objavljeno:

Pevačica se naprasno povukla sa javne scene nakon popularnog takmičenja na iznenađenje mnogih.

Nekadašnji golman Crvene zvezde otkrio je da bi njegova lepša polovina mogla da se vrati pevanju. Bila je u prvoj postavi šou programa "Zvezde Granda" pre 14 godina. Pre toga stigla je i do finala muzičkog takmičenja "Idol"

Silvija Nedeljković bila je zvezda u usponu na srpskoj estradi, a onda se zaljubila i batalila karijeru pevačice. Već deceniju je uz muža Sašu Stamenkovića, srpskog golmana, koji karijeru gradi u Azerbejdžanu.

Nekadašnji golman Crvene zvezde otkrio je da bi njegova lepša polovina mogla da se vrati pevanju. Bila je u prvoj postavi šou programa "Zvezde Granda" pre 14 godina. Pre toga stigla je i do finala muzičkog takmičenja "Idol".

- Lepo nam je u Bakuu. Slobodno vreme provodimo sa našim ljudima. Silvija i ja stvarno uživamo. Mogu vam reći da Silvija posle svake proslave trpi kritike da se što pre vrati na scenu. (smeh) Najuporniji u nameri da je vrate su Uroš Matić i njegova supruga Jelena - rekao je sa smeškom Saša Stamenković.

Silvija je bila takmičarka treće sezone Zvezde Granda, a te 2007. godine je u velikom finalu zauzela sedmo mesto. Sledeće sezone proslavila se kao TV voditeljka tog šou programa. Posle “Zvezda Granda” Silvija je nastavila profesionalno da se bavi pevanjem, a onda se desio Saša Stamenković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.