NEIZMERNA TUGA U SRCU ZORANE JOVANOVIĆ: Stravična sudbina joj POKOSILA ŽIVOT, sa samo 25 godina IZGUBILA RODITELJE!
Foto: Printscreen Youtube

tužno!

NEIZMERNA TUGA U SRCU ZORANE JOVANOVIĆ: Stravična sudbina joj POKOSILA ŽIVOT, sa samo 25 godina IZGUBILA RODITELJE!

Iza njenog osmeha krije se tuga

Objavljeno:

Zorana Jovanović Zorannah je naša najpoznatija blogerka. Ona se na našim prostorima istakla munjevitom brzinom, još dok u Srbiji mnogi nisu znali ni šta je njeno zanimanje zapravo. Objavila je i knjigu koja se rasprodala isto tako velikom brzinom, na kojoj je zaradila mnogo novca.

Zorannah
foto: Instagram

Zorana uživa u lukzunim putovanjima, raskoši i skupim krpicama, povezuju je sa raznim poznatim facama i fudbalerima i reklo bi se da živi život iz snova. Od bloga, Instagrama i ostalih projekata Zorana kaže da živi veoma lepo.

Pored odnosa sa momcima, estetskih korekcija, i ostalih detalja iz privatnog života, Zorana je u više navrata javno govorila i o gubicima koje je preživela. Naime, kada je imala 20 godina izgubila je oca, a samo pet godina kasnije i majku…

Zorannah
foto: Instagram

Zorana je ime dobila po ocu, jer dok je još bila u majčinom stomaku. On je imao izliv krvi u mozak i nije se znalo da li će preživeti. Sa njim kasnije zbog razvoda roditelja nije razgovarala dve godine. Kada je već malo odrasla i shvatila da se nje to ne tiče ponovo je obnovila kontakt sa ocem, koji je preminuo kada je imala samo 20 godina.

- Bila sam u jako mračnom periodu života kada mi je tata preminuo. Nisam imala mnogo volje da izlazim iz kreveta i trebao mi je neki motiv. U to vreme sam počela da studiram Akademiju Del Lusso i htela sam da imam neku vrstu svog CV-a i mojih outfita, i tako je nastao blog. Tada mi nije ni padalo na pamet da to nekada može da bude moj posao. Ali, eto, od 2011. godine imam blog i oko 30.000 pregleda dnevno - pričala je blogerka.

Pet godina kasnije, tačnije kada je imala 25 godina, Zorani je preminula majka koja joj je bila najveći oslonac i podrška.

Zorannah
foto: Instagram

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.