ZORICI BRUNCLIK NIJE BILO DOBRO ZBOG TAKMIČARKE I NJENOG VOKALA: Viknula iz sveg glasa: Sebični ste, SRAM TE BILO!
Foto: Dragana Udovičić

šok

ZORICI BRUNCLIK NIJE BILO DOBRO ZBOG TAKMIČARKE I NJENOG VOKALA: Viknula iz sveg glasa: Sebični ste, SRAM TE BILO!

Takmičarka oduševila pevačicu!

Objavljeno:

Pevačica Zorica Brunclik zajedno sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem i Mirom Mirković bila je deo žirija u emisiji "Nikad nije kasno" koja se emituje na televiziji Prva.

Zorica, naime, nije krila oduševljenje kada je bila u pitanju takmičarka Bojana i njene vokalne sposobnosti, a to joj je to i rekla kada ju je uživo čula u emisiji.

Bojana Barjaktarević
foto: Youtube

- Meni nije dobro. Bojana, ja mislim da ste vi malo sebični! Sram vas bilo što sve ove godine niste pokazali svoj talenat. Niste to smeli - bila je Zoricina šaljiva reakcija, a takmičarka je dodala da je 29 godina u ovom poslu.

Zorica Brunclik
foto: Printscreen

Inače Zorica je nedavno prokomentarisala svoj povratak u žiri takmičenja “Zvezde Granda”.

- Sve su karte na stolu, sve zavisi ko ih meša. Da li bude dobitna varijanta ili ne bude - rekla je Zorica i prokomentarisala kolege koji žiriraju trenutno:

- Članovi žirija pažnju obraćaju najviše na svoj stajling. Mislim da su se u ovom sastavu žirija promenili kandidati i žanrovi muzike. Lično mislim da tu mora da bude balans, narodna muzika je ono na čemu mi počivamo... Ja bih to potpuno drugačije. Kada se vratim u žiri imaću konflikte sa svima. U vreme kada sam bila u žiriju to je bio format takmičenja kandidata sa elementima šou programa. Danas je to šou-program sa elementima takmičenja kandidata, tako ja doživljavam.

U videu pogledajte izvođenje takmičarke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.