BANE KRITIKOVAO POSLE SVEGA ŠTO SE DESILO SA LEČIĆEM: Mirjana Karanović prva na udaru, svašta joj je rekao!
Foto: printscreen

šok

BANE KRITIKOVAO POSLE SVEGA ŠTO SE DESILO SA LEČIĆEM: Mirjana Karanović prva na udaru, svašta joj je rekao!

Ovim povodom oglasio se i Bane Vidaković koji je izneo svoje mišljenje o celoj situaciji, ali i komentarisao odluku koleginice Karanović

Objavljeno: 22:08h

Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da ju je silovao njen kolega Branislav Lečić, nakon čega je glumica Mirjana Karanović objavila na Instagramu mejl u kojem piše da odbija da radi sa glumcem, kako u aktuelnim tako i u budućim predstavama.

Ovim povodom oglasio se i Bane Vidaković koji je izneo svoje mišljenje o celoj situaciji, ali i komentarisao odluku koleginice Karanović.

- Ja ne razumem Mirjanu Karanović, jer ovo sve još nije došlo do presude. Nije mi jasno da treba da presuđujemo unapred. Nemam ni jednu malu nameru da to radim. To je sve na sudu i nadležnim organima. Ne želim da uvredim ni Danijelu, ni Leku, ne bih uopšte da ulazim u to. Pogotovo ne tako drastično da ne igram predstave sa njim, to nije u redu. Ne kažem ništa ni za Branislava, a tek ne ulazim u Danijelino svedočenje, njoj želim sve najbolje. Meni i kolegama koji igramo sa Lekom ne pada na pamet da se tu nešto opredeljujemo, jer nismo mi sud- rekao je.

(Espreso / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.