VOJAŽA IZBACILI IZ AUTOBUSA: Pevač kukao kako se GUŠI i nema vazduha!
Foto: Instagram printscreen

hit

VOJAŽA IZBACILI IZ AUTOBUSA: Pevač kukao kako se GUŠI i nema vazduha!

Starije gospođe su od njega zahtevale da skine slušalice, pošto se pravio da ih nije čuo

Objavljeno:

Mihajlo Veruović Vojaž (19) našao se navodno u neprijatnoj situaciji, kada su ga žene koje su bile u autobusu sa njim napale jer nije nosio masku, koja je obavezna u gradskom prevozu usled pandemije korona virusa.

Slušalice u ušima i nije ispuštao telefon iz ruku. Delovao je nekako čudno i odsutno - priča izvor "Kurira" sa lica mesta.

Vojaž
foto: Instagram printscreen

- Starije gospođe su od njega zahtevale da skine slušalice, pošto se pravio da ih nije čuo, kada su ga prvi put lepo opomenule. Kada je to uradio, te žene su mu rekle da stavi masku ili da izađe napolje. On se pravdao da ga maska guši i da mu je ostala kod kuće. Međutim, tada su se još neki putnici umešali i počeli da viču na njega, pa je da ne bi sebi napravio veći problem, ustao i stao kod vrata. Na prvoj sledećoj stanici, kod hotela "Jugoslavija", Vojaž je vidno nervozan izašao i nastavio dalje peške - nastavlja Mihajlov saputnik iz autobusa.

Kako on dalje navodi, na toj stanici gde je izašao, bilo je nekoliko tinejdžera, koji nisu mogli da veruju da vide svog omiljenog pevača. Oni su počeli da viču i da ga zovu po imenu, međutim, Vojaž je trčećim korakom nastavio dalje, ostavljajući svojim ponašanjem razočarane fanove u šoku.

Inače, kazna za nenošenje maske u gradskom prevozu je 5.000 dinara.

(Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.