OBRT! Oglasio se Baća povodom slučaja Branislava Lečića, demantovao je vest koja je PRODRMALA SRBIJU!
Foto: Printscreen youtube

OPA

OBRT! Oglasio se Baća povodom slučaja Branislava Lečića, demantovao je vest koja je PRODRMALA SRBIJU!

Obraćam se povodom slučaja zamene kolege, glumca, Branislava Lečića u predstavi "Kad su cvetale tikve

Objavljeno:

Popularni glumac Miodrag Radonjić, koga svi znaju kao Baću iz "Južnog vetra", oglasio se povodom pisanja medija da je potpisao peticiju da Branislav Lečić bude izuzet iz predstojećih igranja predstave "Kad su cvetale tikve".

- Obraćam se povodom slučaja zamene kolege, glumca, Branislava Lečića u predstavi "Kad su cvetale tikve". Pre svega želim da zamolim medije da ne prave hajku i linč o ovom veoma osetljivom i složenom pitanju. U tom smislu, vest da je neko nekoga "izbacio" iz predstave ili pozorište su krajnje neumesne i pre svega netačne - napomenuo je on.

Radonjić se dotakao i slučaja njegove kolegnice Danijele Štajnfeld, koja je optužila Branislava Lečića za silovanje, i uticaja toga na njihov rad u pozorištu.

- Naime, same optužbe koje je iznela koleginica Štajnfeld na račun kolege Lečića urušavaju uobičajenu stvaralačku atmosferu i komunikaciju u pozorištu između kolega. Bez želje da bilo kome namećem svoje mišljenje - naveo je on i dodao:

Miodrag Radonjić
foto: Printscreen

- Smatram da je u ovakvoj atmosferi Branislav Lečić trebalo sam da istupi iz svojih predstava dok se situacija ne reši na mestu gde jedino i treba da se rešava, a to je sud, ali to je samo moje mišljenje. A sad istine radi, kada se pojavila pomenuta inicijativa glumaca, zajedno sa većinom mojih kolega koji mnogo duže od mene igraju u toj predstavi potpisom sam dao podršku, dok se ne razreši celokupna situacija. Namera nije da se bilo ko targetira i veoma mi je žao što mediji vrše hajku ne razmišljajući o posledicama koje mogu imati svi učesnici ovog događaja. Molim vas da budemo civilizovani i suzdržani.

Podsetimo, kako su pisali domaći mediji, Miloš Biković i Miodrag Radonjić su bili među 17 glumaca koji su potpisali peticiju. Nakon tog čina glumaca, Lečić se oglasio na Fejsbuku.

- Sa onima koji sude o ljudima i ovakvim događanjima i optužbama, preko medija bez prava na moj glas i moju istinu, nikada više nemam šta da tražim! Zaboravite na našu saradnju, i poručite tim glumcima da me ni takvi ljudi ni takvi glumci uopšte ne zanimaju. Oni bez obzira na godine ne znaju ni šta je pravo, a ni pravda. Neka me izbegavaju u širokom luku! Istina će pobediti!!

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.