STARLETA KOJA JE VREĐALA TIJANU JURIĆ TVRDI DA JE BRANISLAV LEČIĆ NEVIN: Potom priznala da je dobar LJUBAVNIK!
Foto: Damir Dervišagić

VIDEO

STARLETA KOJA JE VREĐALA TIJANU JURIĆ TVRDI DA JE BRANISLAV LEČIĆ NEVIN: Potom priznala da je dobar LJUBAVNIK!

Iako je on u tom periodu na sve moguće načine pokušao da se opere, starleta je imala čvrste dokaze o njihovoj „maloj“ aferi

Objavljeno:

Starleta Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari, pre šest godina bez dlake na jeziku priznala je vezu sa tada oženjenim Branislavom Lečićem, a sada je prokomentarisala optužbe Danijele Štajnfeld da ju je Lečić silovao.

Iako je on u tom periodu na sve moguće načine pokušao da se opere, starleta je imala čvrste dokaze o njihovoj „maloj“ aferi.

Atina se prisetila veze sa Branislavom, a onda iznela šokantne optužbe na račun Danijele Štajnfeld za koju tvrdi da je Leka sigurno nije silovao, jer je on, pre svega gospodin.

- Istina je, bila sam s njim dok je bio oženjen, a zbog mog javnog priznanja tada nismo bili u dobrim odnosima, međutim sve se iskristalisalo. Iskreno, sada o njemu imam fenomenalno mišljenje! Sve je došlo na svoje. Zadnjih par godina imamo jako lep odnos. Tada sam samo iznela istinu, nisam imala nameru da ga blatim, ali je on morao da se brani jer je bio oženjen - rekla je Atina.

Starleta je na svom Tiktok nalogu napisala da je glumac nevin u optužbama za silovanje, kao i da je odličan ljubavnik.

Inače, starleta Atina Ferar je 2015.godina navukla veliki gnev Srbije nakon vređanja i ponižavanja ubijene devojčice, Tijane Jurić.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.