KONSTANTNO JE OSEĆALA UMOR PA JE OTIŠLA KOD LEKARA, NASTAO JE PAKAO: Slavića Ćukteraš ima VELIKE POSLEDICE KORONE!
Foto: printscreen

STRAŠNO

KONSTANTNO JE OSEĆALA UMOR PA JE OTIŠLA KOD LEKARA, NASTAO JE PAKAO: Slavića Ćukteraš ima VELIKE POSLEDICE KORONE!

Pevačici nije svejedno kada je saznala neočekivane informacije od strane lekara

Objavljeno: 16:58h

Slavica Ćukteraš pre nekoliko meseci preležala je koronu, a kako je konstantno osećala umor, odlučila je da poseti lekara.

Naime, poznata pevačica zajedno je sa svojom koleginicom Milicom Todorović imala koronu u julu, kada su se njih dve zajedno oporavljale i bile izolovane u istom stanu.

Slavica tvrdi da se od tog perioda pa sve do danas nije oporavila, a rezultate lekarskog pregleda podelila je sa pratiocima na Instagramu i šokirala sve.

“Bila sam sada kod doktora, jer osećam konstantni umor otkad sam preležala koronu: Stavili su mi holter, koji ću da nosim 24 sata”, počela je da priča Slavica, pa nastavila.

“Zbog korone koju sam preležala u julu, vidi mi se i dalje virus, zahvatio mi je srce i srčanu maramicu. Izgleda da se nikada nisam ni oporavila. Onaj ko oseća umor i slabost, trebalo bi da ode i da proveri srce. Po preporuci lekara, moj organizam nije spreman za vakcinu. Masku ne skidam nikad, čak ni kada sam u autu, čak ni kada sam sama. Nigde ne idem, a vi, nemojte da igrate kolo i da pravite neke proteste. Fizička aktivnost mi je zabranjena do daljnjeg, mogu neke poslove po kući da radim, ali ne smem da dozvolim sebi da dođe do prekomernog umora “, rekla je pevačica u svom Insta storiju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.