NA DANAŠNJI DAN JE PREMINUO VELIKI MADŽGALJ, BOLEST JE BILA JEZIVO TEŠKA: Prekasno je saznao, GUBITAK je ogroman!
Foto: Dragan Kadić

POTRESNO

NA DANAŠNJI DAN JE PREMINUO VELIKI MADŽGALJ, BOLEST JE BILA JEZIVO TEŠKA: Prekasno je saznao, GUBITAK je ogroman!

Tuga ja za njim i dalje traje...

Objavljeno:

Nakon borbe sa rakom pankreasa, glumac je iza ostavio neutešnu porodicu, koja i dalje ne može da se pomiri sa gubitkom.

Marinko je tog 26. marta preminuo od posledica raka pankreasa. Za opaku bolest saznao je prekasno, te je jedne večeri prevezen u KBC "Bežanijska kosa". Tamo mu je dijagnostikovan karcinom i jedan period proveo je u bolnici na lečenju.

Sahranjen je 29. marta na Novom bežanijskom groblju uz zvuke pesama "Jedan dan života", "Mama Huanita", "Bolujem ja", "Tiho noći", "Na te mislim", "Što se bore misli moje".

Marinkova majka, Mirjana, je prvi put nakon smrti smrti sina progovorila za Alo! prilikom svečanog otkrivanja murala posvećenom pokojnom glumcu pored Ateljea 212 pre samo nekoliko nedelja, a tom prilikom je približila našim čitaocima samo delić tuge usled gubitka sina.

- Hvala svima koji su došli na ovu ideju da se ne zaboravi moj Maki. Nedostaje mi svakog dana i teško je sve ovo za jednu majku. Ne prođe dan da ne pomislim na njega. Jako je voleo da radi, stalno je bio zauzet. Obožavao je Beograd i Kotor, to su bili njegovi gradovi. Kad god bi negde otišao, ja bih ga zvala i govorila mu: “Sine dođi, spremila sam sarme”. Obožavao je da jede sarme - rekla je ona kroz suze.

Neka ti je večna slava, ljudino!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.