POZNATI PRODUCENT JE JAKO UTICAO NA NJENU KARIJERU: Tajna je čuvana godinama, Aleksandru Bursać je VINUO U ZVEZDE!
Foto: Facebook

niste znali!

POZNATI PRODUCENT JE JAKO UTICAO NA NJENU KARIJERU: Tajna je čuvana godinama, Aleksandru Bursać je VINUO U ZVEZDE!

Isplivali detalji.

Objavljeno: 14:16h

Aleksandra ispričala kako je zapravo počela njena karijera, a tome su doprineli Marina i Žika.

Aleksandra Bursać spada u popularnije zvezde “Granda”, a za štampano izdanje Objektiva je, između ostalog, otkrila kako je izgledalo njeno učešće u popularnom muzičkom takmičenju, ali i zašto ne bi volela da se nađe u ulozi člana žirija.

Pevačica je takođe otkrila ko su njeni pevački idoli, s kim nikad ne bi snimila duet, ali i ponešto o privatnom životu.

“S Marinom Visković sam išla u srednju školu i, igrom slučaja, pevala na ekskurziji. Ona je to čula i zamolila me jednom prilikom da je zamenim, jer je ona tada uveliko pevala profesionalno. Na to sam rekla: ‘Joj, Marina, znam samo pet pesama!’. Skupila sam snagu, otišla sam i zamenila je tu noć – i na kraju odlučila da to bude moj posao. Pre toga sam svirala violinu i bila umetnica. Narodnjaci mi nisu padali na pamet, međutim, kad sam osetila energiju između mene i publike, to je bio okidač. Sećam se, moj prvi nastup bio je u Zemunu, u poznatom klubu „Tribal”, bilo je dosta ljudi i imala sam neviđenu frku. U početku sam bila samo iza klavijatura, bukvalno sam se skrivala. Kaže mi pevač: „Ajde, bre, stani tu, neće te niko pojesti!” Kasnije sam se oslobodila”, priseća se Aleksandra i dodaje da je na njenu karijeru uticao i Žika Jakšić:

Žika Jakšić
foto: Pritnscreen

“On je došao na splav ‘Akapulko’ i čuo me kako pevam. Tada sam radila sa čuvenim Blizancima, koji su bili najpopularniji. Pre nego što me pozvao da se takmičim u ‘Zvezdama Granda’, pevala sam, ali ne profesionalno. Sećam se, tada mi je rekao: ‘Dobro, bre, Aleksandra, što se ne prijaviš kod nas? Zašto da ostaneš neafirmisana? Kod nas imaš otvorena vrata i mogućnost da stvarno nešto uradiš u život'”.

Aleksandra se prijavila na takmičenje sa samo 15 godina, a njena rivalka bila je Milica Todorović, koja je te godine pobedila.

“Ja Milicu obožavam, jer je veliki ortak, čovek i brat! Stvarno je devojka za primer. Ne mogu da kažem da sam bila ljubomorna, ali bila sam kao i svako dete, imala sam 15 godina. Nije meni bilo krivo što je ona pobedila, jer sam ja ispala mnogo pre toga, nego što sam ispala odmah, na početku takmičenja, čini mi se već u drugom krugu. Baš sam se razočarala u sebe. Što se tiče nas dve, bile smo i ostale super”.

Aleksandra Bursać
foto: Printscreen Instagram

Iako nosi lepo sećanje na ‘Zvezde Granda’, Aleksandra ne bi volela da se nađe u ulozi žirija u pomenutom šouu:

“Smatram da nisam tip koji bi mogao da ocenjuje kandidate, zato što sam ja bila u tom takmičenju i uvek bih nekako s njima saosećala. Propratila sam ovo što se dešavalo s Karleušom i Vanjom Knežević, žao mi je što je do toga moralo da dođe. Svi su krivi u toj situaciji, preterali su, i smatram da je sve moglo mnogo bezbolnije da prođe”.

Aleksandra je priznala i sa kim bi najviše želela da snimi pesmu, ali i sa kim to nikako ne bi uradila:

“Volela bih da snimim duet sa Anom Bekutom, jer je jako poštujem. Ceca se nekako podrazumeva, jer Ceca je Ceca, jedna jedina. Od mlađih bih volela da snimim pesmu sa Aleksandrom Mladenović i Vanjom Mijatović. S druge strane, ne bih ni u snu snimila duet sa Zokijem Šumadincem ili sa tako nekim ljudima koji po profesiji nisu pevači.

Aleksandra Bursać
foto: Dragan Kadić

Bursaćeva je otkrila i da ima simpatiju, ali da joj korona kvari planove.

“Meni se neko dopada, ali nikako da se nešto desi. Ova korona nas sprečava, jer on živi daleko. Imala sam jedan ljubavni brodolom i uspela sam da se izborim s tim. Ne smatram da sam ukleta u ljubavi, pre da sam zahtevna. Hoću 100 odsto pažnje”, zaključila je Aleksandra.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.