UZNEMIRIO JAVNOST! OBJAVIO VIDEO KRVAVOG LICA PA REZAO VENE OLOVKOM: Bivši muž Nine Morić mora ponovo u ZATVOR!
Foto: instagramscreen

STRAŠNO

UZNEMIRIO JAVNOST! OBJAVIO VIDEO KRVAVOG LICA PA REZAO VENE OLOVKOM: Bivši muž Nine Morić mora ponovo u ZATVOR!

Hospitalizovali su ga jer se samopovređivao nakon što je čuo da će iz kućnog pritvora morati nazad u zatvor

Objavljeno:

Fabricio Korona (46) poznat kao italijanski "kralj paparaca", ali i kao bivši suprug hrvatske manekenke Nine Morić, završio je ponovo u italijanskom zatvoru, nakon što je napravio niz prekršaja koji su uznemirili javnost.

On je prethodno bio hospitalizovan u psihijatrijskoj bolnici u Milanu u kojoj je proveo deset dana.

Hospitalizovali su ga jer se samopovređivao nakon što je čuo da će iz kućnog pritvora morati nazad u zatvor, prenose hrvatski mediji.

Nina Morić
foto: Profimedia

"Sad ću vam pokazati kako se bori s nepravdom. Spreman sam da dam život u ovoj nepravednoj zemlji", napisao je Korona na Instagramu i objavio video snimak na kom je krvavog lica.

On je rezao vene na rukama olovkom i pretio da će se ubiti.

"Stvorili ste monstruma", ponavljao je Korona. Opirao se hospitalizovanju, a završio je sa 16 šavova.

Poslali su ga u zatvor iz kućnog pritvora u kom je od kraja 2019. zbog zavisnosti o psihijatrijskim lekovima. Osudili su ga na zatvor jer je prekršio dogovor sa sudom da više neće biti aktivan na društvenim mrežama, kao i da se neće pojavljivati u medijima.

Osim toga, imao je žurke u kućnom pritvoru. Kućni pritvor prvobitno su mu odredili zbog ucene poznatih kompromitujućim fotografijama. Njegov advokat je istakao da Korona nastavlja da štrajkuje glađu.

Fabricio Korona
foto: instagramscreen

"Nikad nisam video otpust iz bolnice i odvođenje u zatvor za 23 sata, nikad nisam video odvođenje u zatvor u sitne sate tokom svoje karijere dugačke 35 godina. Bez teksta sam", rekao je Koronin advokat i dodao:.

"Jako je bolestan, nije jeo već 12 dana, nakljukan je psihijatrijskim lekovima, jedva stoji na nogama, pitam se gde je nestala humanost u ovoj zemlji, više ne prepoznajem svoju domovinu".

Po preporuci advokata Nina Morić se ne oglašava na društvenim mrežama. Ninin teča, psihijatar dr. Slavko Sakoman, kratko je rekao da su manekenka i sin kog ima s Koronom dobro.

Podsetimo, Italijan poreklom iz Katanje na Siciliji bio je običan paparaco pre nego što je, tada uspešna manekenka u Italiji Nina Morić započela vezu sa njim.

(Espreso/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.