OTVORILA DUŠU! ANA BEKUTA IZA ŠIROKOG OSMEHA KRIJE TEŠKU PRIČU: Nije mogla da se zaposli ni kao kafe kuvarica!
Ana Bekuta, Foto: Dragana Udovičić

ISPOVEST PEVAČICE

OTVORILA DUŠU! ANA BEKUTA IZA ŠIROKOG OSMEHA KRIJE TEŠKU PRIČU: Nije mogla da se zaposli ni kao kafe kuvarica!

Retko kada priča o privatnom životu

Objavljeno:

Ana Bekuta od prvog pojavljivanja važi za jednu od najboljih pevačica na Balkanu, ali i za nekoga ko retko priča o svom privatnom životu.

Ipak,otvorila je dušu i otkrila mnoge dosad nepoznate detalje iz svog života, između ostalog i o tome kada je shvatila da je Mrkonjić čovek njenog života.

"Postala sam odmah svesna da je on čovek mog života. Ne na prvom ali na drugom našem susretu. Bila je privatna sedeljka i bio je prisutan pokojni Bata Živojinović, tada su se dogovarali da objave njegovu knjigu. Moj drug im je svirao i pozvao me. Kad tamo sedi gospodin Mrkonjić, koji je odmah skočio sa stolice, poslužio nas je, i te večeri na druženju sve mi je postalo jasno", rekla je Ana.

Ana Bekuta otkrila da četiri godine nije mogla da nađe posao ni kao kafe kuvarica.

"Kada sam rodila Igora sa 17 godina, bilo je neophodno da se brzo snađem da bih izdržavala sebe i druge. Tada sam krenula da pevam, mama je bila protiv, a tata me je podržavao. Četiri godine sam pevala i pokušavala da nađem posao ali za mene u Priboju nije bilo nikakvog posla, čak ni kao kafe kuvarica nisam mogla da se zaposlim", rekla je Ana u emisiji "Pečat u vremenu".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.