PROLAZE KROZ KRUGOVE PAKLA! NAKON SKANDALA, OGLASILA SE MAJKA DANIJELE ŠTAJNFELD: "Pravda je spora, ali dostižna!"
Danijela Štajnfeld, Foto: Printscreen/Nebojša Mandić

horor!

PROLAZE KROZ KRUGOVE PAKLA! NAKON SKANDALA, OGLASILA SE MAJKA DANIJELE ŠTAJNFELD: "Pravda je spora, ali dostižna!"

Istina će se dokazati!

Objavljeno:

Marija Štajnfeld, majka Danijele Štajnfeld, povodom optužbi njene ćerke na račun glumca Branislava Lečića za silovanje, koje se prema njenim rečima dogodilo u maju 2012. godine, izjavila je da je pravda spora, ali dostižna, te da će se istina dokazati.

danijela štajnfeld
foto: printscreen

“Danijela se potrudila i sve je rekla što bi trebalo da se kaže, nemojte mi zameriti. Sve je rečeno, a ja ne bih volela da ja govorim u njeno ime. Imam samo jedno da poručim – pravda je spora, ali dostižna. Istina će se dokazati”, kratko je prokomentarisala glumičina majka, koja je u petak nadležnima za seksualno zlostavljanje prijavila glumca i političara Branislava Lečića.

Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu “Zaceli me” izjavila da je silovana, dok je javnost u ponedeljak saznala da za to optužuje Branislava Lečića. Nakon ovog događaja Danijela je rešila da se preseli u Ameriku.

Nakon što su u javnost dospele pomenute informacije, Branislav Lečić se oglašavao više puta, gde je između ostalog i rekao da je spreman da ide na poligraf.

Branislav Lečić
foto: Filip Plavčić

“Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam nameru da napuštam teritoriju Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja”, naveo je juče Lečić.

(Espreso / Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.