"JER AKO PRIMATE PIĆE, VI GA PRIMATE"!VLASNICU ČUVENE HIT IZJAVE DANAS NE BISTE PREPOZNALI: Mrak ženska! (FOTO)
Milica Živanović, Foto: Printscreen

HIT!

"JER AKO PRIMATE PIĆE, VI GA PRIMATE"!VLASNICU ČUVENE HIT IZJAVE DANAS NE BISTE PREPOZNALI: Mrak ženska! (FOTO)

Milica je sada odrasla devojka i izgleda prelepo

Objavljeno: 16:33h

Manekenka Milica Živanović pre nekoliko godina bila gošća "Hepi" televizije, pri čemu je izgovorila čuvenu rečenicu "ako vam neko pošalje piće... zna se šta sledi ako primite piće - vi ga primate’’ . Nakon ovoga postala je zvezda drustvenih mreža a njena izjava se ne zaboravlja ni sada nakon vise od 6 godina.

S obzirom da se već dve godine uspesno bavi manekenstvom u svetu i deluje da je ove priče uopste ne dotiču, mnoge je zanimalo ko je danas Milica Živanović, i da li je ovaj događaj ipak uticao na njenu budućnost: - Ja sam imala 15 godina kada sam davala taj intervju. Kada ga danas gledam, sa ove vremenske distance, teško mi je da poverujem da sam to zaista bila ja (smeh). Mislim da u mnogome on jeste imao uticaj na moj život, iznad svega sto sam zbog dvogodišnjeg prozivanja i raznih neprijatnosti od drugara u školi, bila prinuđena da jos kao mlada definišem svoje ciljeve u životu koji će se kroz vreme afirmisati ono što sam zaista ja i ono što želim da budem, a ne ono što drugi žele da veruju da jesam. Ovu lekciju većina nauči kasnije – ja sam morala jako brzo (smeh) - rekla je ona ranije za medije.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija na kojoj vidimo kako mlada manekenka izgleda danas u poređenju sa nekadašnjim izgledom:

Možemo zaključiti da se manekenka jako fizički promenila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.