IMA POSLA KO HOĆE DA RADI! KEBA OKAČIO MIKROFON O KLIN: Pokrenuo NOVI biznis, sređuje zube, lice, potenciju!
Dragan Kojić Keba, Foto: instagramscreen

opa!

IMA POSLA KO HOĆE DA RADI! KEBA OKAČIO MIKROFON O KLIN: Pokrenuo NOVI biznis, sređuje zube, lice, potenciju!

Keba našao način da zaradi, pokrenuo novi biznis - postao travar

Objavljeno:

Pevač Dragan Kojić Keba okrenuo se alternativnoj medicini i započeo novi biznis - proizvodnju preparata za zdravlje na biljnoj bazi.

Keba je, kao i većina njegovih kolega, spas za dodatnu zaradu našao u novom poslu. Međutim, dok su se drugi pevači bazirali uglavnom na zaradi putem društvenih mreža, pevač je odlučio da postane travar. Kako se navodi, on je sklopio saradnju sa jednim proizvođačem ovakvog tipa suplemenata i pokrenuo svoju liniju namenjenu za ceo organizam - počev od zuba, nege lica, pa sve do potencije.

Dragan Kojić Keba
foto: printscreen

Prvi u nizu proizvoda je krema na biljnoj bazi koja leči gljivične infekcije, ekceme, promene na koži, zatim preparat za izbeljivanje zuba, a postoji i preparat za ubrzavanje metabolizma i sagorevanje masnih naslaga, ali i proizvod za čišćenje organizma od parazita, bakterija i gljivica.

Kojić je, kako se navodi, u svoju ponudu uvrstio i kremu za lice za podmlađivanje, a poslednji, ali ne i najmanje važan proizvod tiče se potencije i libida kod muškaraca.

Dragan Kojić Keba
foto: Printscreen Youtube

Keba je potvrdio da je ovim dugo želeo da se bavi.

- Odavno mi je bila želja da se bavim alternativnom medicinom, o čemu sam često pričao. Osim što mi je bog dao da pesmom lečim dušu, tako sam isto siguran da mnoge tajne koje postoje u prirodi i te kako znam prepoznati i ukombinovati kao alternativni i sto odsto prirodni lek za dušu i telo. Tako da pojavom viška vremena, zbog svima opšte poznate situacije, odlučio sam da otvorim svoju internet stranicu i na pravi i pošten način se bavim tim. Siguran sam da sam na pravom putu i da ću blagovremeno uspeti da zaslužim naklonost i, što je najvažnije, poverenje svih onih koji probaju proizvode - rekao je pevač

Bonus video:

00:08

NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA, JAČI SMO OD SUDBINE! Mitar Mirić i Keba zapevali na sav glas, orilo se u Beogradu!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.