KAKAV BALI BEG, ŽENE IMAJU NOVOG SULTANA IZ TURSKE: Upoznajte CANA JAMANA (FOTO)
Foto: Profimedia

oko da stane!

KAKAV BALI BEG, ŽENE IMAJU NOVOG SULTANA IZ TURSKE: Upoznajte CANA JAMANA (FOTO)

Oduzeo titulu Bali Begu!

Objavljeno: 08:34h

Turski miljenik žena za kojim pate i brojne Hrvatice, Can Yaman, ispričao je svoju priču o godišnjem odmoru koji mu je potpuno promenio život.

Can Yaman (31) postao je nova glumačka senzacija za kojom pate brojne obožavateljke širom sveta. Glumac serije 'Sanjalica' nije samo lepo lice i 'isklesano' telo. Naime, Can je i pametan: završio je pravni fakultet u Istanbulu i radio je u advokatskoj kancelariji jedno vreme. Na godišnjem odmoru, ne očekujući ništa, otišao je na audiciju za jednu TV seriju i naravno - dobio ulogu! Ko bi odbio ovog pravnika, modela i novopečenog glumca znajući kakvu popularnost će doneti seriji.

Nakon serije 'Dolunay' koja ga je proslavila, ovaj glumac kosovsko-makedonskih korena prihvatio je ulogu fotografa i vlasnika marketinške agencije u seriji 'Sanjalica'. Koliko je postao popularan govori i podatak da ima preko 8,2 miliona pratilaca na Instagramu gde svoje obožavaoce često počasti slikama bez majice.

Can je priznao da je u ljubavi jako sebičan, ne voli raditi kompromise, niti bi bio spreman menjati sebe zbog svoje bolje polovine.

Zapravo je poprilično izbirljiv kad su u pitanju žene: ne voli glasne, nametljive devojke, ali isto tako ne voli ni misteriozne, ćutljive žene. Kaže da mu je kod devojke najbitnije da je vesela i da ima dobru energiju koja će ga potaknuti da bude najbolja verzija sebe.

Međutim, na veliko razočaranje (ili ljubomoru) obožavateljki, izgleda da je jedna devojka ipak uspela zadovoljiti sve Canove kriterijume. Na snimanju nove serije 'Sandokan' u Italiji, gde u glavnoj ulozi glumi gusara, Can je upoznao italijansku voditeljku Dilettu Leottu (29) za koju se 'šuškalo' da je bila u vezi sa Zlatanom Ibrahimovićem (39).

Can je na Instagramu podelio sliku na kojoj on i voditeljka vežbaju pucanje, a u opis slike je napisao 'Opasan par'.

Bez obzira na novu vezu, turski miljenik žena radi i trenira napornije nego ikad, a rezultate njegovih treninga moći ćete videti u novoj seriji 'Sandokan' za koju se predviđa da će izaći u oktobru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.