NAKON TURBULENTNOG INTERVJUA, SADA MORAO DA NAČINI I SLEDEĆI KORAK: Odbacila ga je porodica, HARI SKOVAO NOVI PLAN!
Foto: AP

šok

NAKON TURBULENTNOG INTERVJUA, SADA MORAO DA NAČINI I SLEDEĆI KORAK: Odbacila ga je porodica, HARI SKOVAO NOVI PLAN!

Hari i Megan postali su trn u oku monarhije još u januaru prošle godine kada su objavili da će odstupiti od kraljevskih dužnosti i započeti novi život preko Atlantika

Objavljeno: 19:20h

Princ Hari postaće službenik kompanije za životni trening i mentalno zdravlje BetterUp Inc., izvestio je u utorak Wall Street Journal.

Očekuje se da će Hari u novoj ulozi učestvovati u inicijativama poput odluka o strategiji dodele dobrovoljnih priloga i javno će govariti o temama povezanim sa mentalnim zdravljem, navodi se u izveštaju.

Princ Hari, Megan Markl
foto: AP/ Frank Augstein

BetterUp nije zasad odgovorio na Rojtersov zahtev za komentar.

Ranije ovog meseca televizijski intervju Opre Vinfri sa unukom kraljice Elizabete i njegovom suprugom Megan Markl bacio je britansku monarhiju u njenu najveću krizu od 1997. godine, odnosno od smrti princeze Dajane, majke Harija i starijeg brata Vilijama.

Hari (36) i Megan (39) postali su trn u oku monarhije još u januaru prošle godine kada su objavili da će odstupiti od kraljevskih dužnosti i započeti novi život preko Atlantika.

Prošlog meseca Bakingamska palata objavila je da su se Hari i Megan odstupili sa kraljevskih dužnosti i da će time izgubiti pokroviteljstvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.