MARKO DOVODI MAJKU IZ BRUSA DA ČUVA BEBU?! Luna u strahu, plaši se da se im se odnos ne pokvari!
Foto: Printscreen

ŠOK!

MARKO DOVODI MAJKU IZ BRUSA DA ČUVA BEBU?! Luna u strahu, plaši se da se im se odnos ne pokvari!

Žestok okršaj!

Objavljeno: 09:30h

Luna Đogani i Marko Miljković su se, prema pisanju medija, posvađali kada joj je on predložio da neko vreme žive sa njegovom mamom Nedeljkom.

Luna i Marko
foto: Youtube

Luna i Marko savršeno se slažu i jedva čekaju da na svet dođe njihova ćerkica, a kako se taj dan bliži sve češće pričaju o tome kako će se snaći i organizovati, budući da im je to prvo dete. Marku je čak palo na pamet da u njihov novi dom pređe da živi njegova majka Nedeljka koja bi im bila od neprocenjive pomoći, piše "Svet". Međutim, Luna se, kako se navodi, ne slaže sa tim.

- Luna zaista voli i poštuje svekrvu, ali se boji kako će se uklopiti. Koliko god se njih dve poštovale, Luna se plaši da bi zajednički život pokvario taj dobar odnos. Marko zna da je njegova majka duša od žene, da je smirena, popustljiva i jako dobra, pa veruje da će pomoć u kući i oko bebe mnogo značiti Luni kada se porodi, a i sigurniji bi bio kada bi Nedeljka živela sa njima. Bar ne bi morao da brine o njoj, jer ipak je ona žena u godinama, a živi sama u Brusu. Niti ima ko da joj kupi, niti da joj se nađe ako se nešto desi. Svestan je i on da joj je kako godine idu sve potrebnija pomoć sina i snaje - rekao je izvor pomenutog lista i dodao:

- Luna i Marko već mesecima traže odgovarajuću kuću u okolini Beograda, a Marko je smatrao da u velikoj kući njegova majka nikom neće smetati jer nije naporna i navalentna žena. Razmišljao je čak i da proda kuću u Brusu, pa da i taj novac uloži u kupovinu novog doma. Međutim, kada je Luni rekao o čemu razmišlja ona je poludela, rekla mu je da to ne dolazi u obzir i da ne želi da živi u zajednici. Ona je pokušala da mu objasni da nema ništa protiv njegove majke, već da je neizbežno da se porodični odnosi naruše kada su svi pod istim krovom. Jednostavno, ona želi svoju privatnost, a ne da joj se neko meša i visi joj nad glavom. Marko je onda i odustao.

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.