DANA STAVILA MUŽA NA TEST, KRILA JE BITNU STVAR: Otkrivena TAJNA moćne porodice Karić, NOVAC ILI ONA?
Foto: Dragan Kadić

AUUUU!

DANA STAVILA MUŽA NA TEST, KRILA JE BITNU STVAR: Otkrivena TAJNA moćne porodice Karić, NOVAC ILI ONA?

Nije želela da mu kaže važnu stvar, a sada ljubav cveta

Objavljeno:

Danica Karić, ćerka našeg biznismena i političara Bogoljuba Karića, već četiri godine je u braku sa Nikolom Sojiljkovićem, a na samom početku veze stavila ga je na test, piše Alo.

Njih dvoje upoznali su se na svadbi zajedničke prijateljice i varnice među njima su odmah sevnule, ali Danica nije želela da kaže Nikoli ko joj je otac i da potiče iz jedne od najbogatijih porodica u Srbiji.

“Dana i Nikola uživaju u stabilnom braku i srećnom porodičnom životu već nekoliko godina, a malo ko zna kako je izgledao početak njihove veze. Upoznali su se na venčanju zajedničke drugarice, zbog koje je Nikola iz Vranja došao u Beograd”, počeo je za Alo priču izvor blizak Nikoli i Dani.

“Iako se Nikola Dani dopao na prvu loptu, ipak je rešila da ga stavi na test i da mu ne kaže kako se preziva. To je uradila jer je želela da vidi kakav je Nikola i da li ga interesuje ona ili njen novac”, nastavio je on priču za pomenuti medij.

“Dana je pozvala Nikolu da prošetaju gradom, a potom i da svrate u njen stan u centru prestonice, što je on uradio. Te večeri su pričali o svemu, rastali su se tek pred jutro i dogovorili su se da se vide ponovo. Dana ja narednog dana poslala svog vozača po Nikolu, što je njemu bilo neobično, ali je ništa nije pitao o tome. Viđali su se narednih dana koje je proveo u Beogradu i bilo mu je čudno što svuda s njom, osim privatnog vozača, idu i telohranitelji. Tada ju je otvoreno pitao ko je zapravo ona, ali je Dana vešto izbegla odgovor”, dodao je izvor za Alo, ističući to da je Danica prvo želela da se uveri u to da je Stojiljković zaista pravi muškarac za nju.

On se kasnije vratio u Vranje gde je živeo sa roditeljima, a nastavili su da se čuju telefonom i da se viđaju kada on dođe u Beograd.

“Danica i Nikola sklopili su brak početkom 2017. godine, a ubrzo potom dobili su prvog sina Petra. Drugi sin je dobio ime po svom dedi Bogoljubu, a nedavno je napunio godinu dana.

“Kada god je mogao dolazio je da se vidi sa Danom, a emocije među njima su svaki put bile sve jače i jače. Tek kada se potpuno uverila da ih vezuje iskrena ljubav, a ne korist, rešila je da ga predstavi svojoj porodici i prijateljima. Nikola je nakon nekoliko meseci shvatio da se zabavlja sa ćerkom Bogoljuba Karića, ali to nije promenilo njihov odnos. I dalje su se ponašali kao običan par, a nakon izvesnog vremena, Nikola se preselio u Beograd, a ubrzo potom su se i venčali”, zaključio je izvor za Alo.

Danica je svojevremeno ispričala i kako je upoznala sadašnjeg supruga.

“Bili smo na istoj svadbi i desilo se da smo poslednji stigli na red za fotografisanje s mladencima. Ugledala sam ga i odmah mi se svideo, pa sam mu otvoreno predložila da ispoziramo zajedno”, rekla je ona svojevremeno, prenosi Alo.

(Espreso/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.