SVI SU LUDELI ZA NJENOM LEPOTOM, ZAVODILA JE ŽESTOKE MOMKE: Opčinila je Gišku, smuvala Šabana - I DALJE JE BOMBA!
Foto: Printscreen

OPA!

SVI SU LUDELI ZA NJENOM LEPOTOM, ZAVODILA JE ŽESTOKE MOMKE: Opčinila je Gišku, smuvala Šabana - I DALJE JE BOMBA!

Nakon ljubavne veze sa Božovićem, Sindi je postala verenica kralja zvezdarskog podzemlja Dejana Marjanovića Šabana

Objavljeno: 19:27h

Jelica Matić Sindi važila je za jednu od najvećih lepotica tokom devedesetih godina u Srbiji, a u krugovima beogradskog podzemlja je ostala najpoznatija po tome što je bila devojka Đorđa Božovića Giške.

Jelica Matić
foto: Instagram

“Bio je vanserijski šarmantan. Kupio me sa pet rečenica… Malo je trebalo, pa da pristanem da me odveze kući. Izašli smo ispred kluba. Prilazi fići, džentlmenski otvara vrata. Ja prilazim i on se smeje: ‘Ma ložim te. Samo da vidim kako reaguješ na fiću’. Možda je bio kriminalac, a ja prototip sponzoruše, ali mi smo to radili zaista sa mnogo stila. Loše kopije su iskrivile sliku onoga što smo bili mi”, tako je pre par godina govorila dama o kojoj se malo zna.

Jelica
foto: Printscreen

Nakon ljubavne veze sa Giškom, Sindi je postala verenica kralja zvezdarskog podzemlja, Dejana Marjanovića Šabana koji je u jednom intervjuu na spekulacije da je u vezi sa poznatom pevačicom, odgovorio da jedino voli svoju verenicu Sindi.

U tom periodu, ova zanosna plavuša je bila angažovana kao model na Zapadu, a potom je snimila i film u kojem je glumila glavnu žensku ulogu.

Danas čuvena lepotica sa beogradskog asfalta vodi potpuno drugačiji život, i radi kao kreativni direktor jednog hotela. Ipak, sudeći po objavama na njenom Instagram profilu, ova dama i danas izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama, a godine koje su prošle kao da nisu ostavile traga na njoj!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.