PEVAČ I MANEKENKA ŽIVE U DOMU VREDNOM 22 MILIONA DOLARA: Luksuz, prostranost i detalji fascinantni,SVE KAO IZ BAJKE
Foto: Profimedia

svuda luksuz!

PEVAČ I MANEKENKA ŽIVE U DOMU VREDNOM 22 MILIONA DOLARA: Luksuz, prostranost i detalji fascinantni,SVE KAO IZ BAJKE

Uživaju!

Objavljeno: 19:17h

Prostrano imanje sadrži terene za golf i tenis, bazen i privatnu plažu, dok se pored glavne vile od 12.000 kvadratnih metara na njemu nalaze još tri objekta.

Adem Levin
foto: Profimedia

Frontmen grupe “Maroon 5” i supermodel platili su 22,7 miliona dolara za imovinu od gotovo 5,2 hektara. Imanje je delo istaknutog arhitekte Džordža Vašingtona Smita, koji je početkom 20. veka zagovarao španski stil kolonijalnog preporoda u Santa Barbari. Slavna zajednica ovog okruga sada je brojnija za još jedan poznati par, te su se tako Adam Levin i Behati Prinslu pridružiili nizu istaknutih ličnosti koji stanuju u pomenutom kalifornijskom gradu, poput Megan Markl i princa Harija, Opre Vinfri, Keti Peri i Orlanda Bluma, Gvinet Paltrou i mnogih drugih.

1 / 3 Foto: Profimedia

Bioskop, vinski podrum i soba za garderober

Glavna kuća stara je jedan vek, a sadrži devet spavaćih soba, uključujući glavni apartman sa privatnom terasom s pogledom na pedantno održavan teren i u daljini Tihi okean. Ulazna vrata vode u ogromno predsoblje, a dalje se nalazi velika dnevna soba sa kamenim kaminom i višestrukim nizom staklenih prozora i francuskih vrata koji se otvaraju ka dvorištu. Kuhinja je opremljena do najsitnijih detalja, a poseban akcenat je na enterijeru koji je sačinjen od drveta. U sredini se nalazi ogromni kuhinjski šank, koji je veličine automobila, te više služi kao trpezarijski sto.

Adam
foto: Profimedia

U glavnoj kući od 12.000 kvadratnih metara nalaze se i bioskop i vinski podrum, a prostorija od 100 metara kvadratnih pretvorena je u garderober.

Adam
foto: Profimedia

Privatna šuma, negovani travnjaci i izlaz na okean

Iza visokih kapija koje okružuju imanje nalazi se dugački prilaz osenčen zrelim hrastovima. Put do glavne vile vodi kroz sopstvenu mini-šumu i naizgled beskrajne negovane travnjake. Na imanju se nalaze najmanje četiri odvojene strukture koje uključuju zasebnu garažu za pet automobila sa dodatnim prostorijama za osoblje, dvosobni pansion i takozvanu baštensku vikendicu sa nekoliko soba za goste. Obalu imanja zapljuskuje Tihi okean, te sem prelepog pogleda, tu je i privatna plaža.

Adam
foto: Profimedia

Tereni za golf i tenis, bazen i ribnjak

Bajkoviti tereni nude brojne izlete za elegantnu rekreaciju, uključujući uređeni zeleni teren, teniski teren pune veličine sa paviljonom za gledanje i bazen koji je privatno uvučen daleko od glavne kuće, diskretno smešten iza žive ograde i drveća limuna. Na drugim mestima su vijugave staze kroz drveće, veštački napravljen ribnjak, brojne lođe i dvorišta za zabavu na otvorenom i ušuškane kamene fontane.

Adam
foto: Profimedia

Levin i Prinslu su takođe vlasnici slično velikog imanja u zajednici Pacifičke palisade u Los Anđelesu.

1 / 14 Foto: Profimedia

Oni su kupili kuću od 16.000 kvadratnih metara od Dženifer Garner i Bena Afleka za 32 miliona dolara, 2019. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.