Sergejev put je tužniji od svih njegovih balada: Najbolnija tragedija mu postala najveća radost u životu! (FOTO)
Foto: preentscreen, instagram

Svaka čast!

Sergejev put je tužniji od svih njegovih balada: Najbolnija tragedija mu postala najveća radost u životu! (FOTO)

Malo roditelja može njega da razume..
Objavljeno:

„Pošto nijesam od onih koji će konstantno biti u medijima i pričati o svom slučaju, mislio sam da će biti dovoljno da svi oni koji razmišljaju o tome vide moju sreću i sve ono što sam uradio i što mi se dešava... Pričam o najpozitivnijoj stvari – postati roditelj i da će to biti, na neki način i njima podstrek, pomoć i da će iz mog slučaja naučiti šta treba raditi dalje."

A photo posted by sergej cetkovic (@cetkovics) on

"Apelujem na sve ljude koji razmišljaju o hraniteljstvu, a na prvom mjestu o usvajanju, da potraže stručnu pomoć u smislu razgovora u institucijama, kao što su centri za socijalni rad. Meni je to bilo od pomoći i ono što je, najbitnije da sami donesu tu najveću, po meni, odluku u životu. Naravno, uz podršku svojih najbližih, svojih porodica i da krenu...“, priča nam svoje iskustvo Ćetković.

Svadba veka: Veljko i Ksenija staju na ludi kamen! Arkanova i Cecina će biti ništa u poređenju sa ovom (FOTO)

A photo posted by sergej cetkovic (@cetkovics) on

Sreća te djece bitnija od onoga 'što će reći ljudi' ili šta će se pričati po čaršiji. Tako da onima koji me, tim povodom, pitaju ili priđu na ulici, a bilo je toga više puta, kažem neki savjet i podijelim svoje iskustvo sa njima. I kažem da je moja sreća najbolje iskustvo, najbolji pokazatelj onima neodlučnim šta treba činiti dalje."

Hrabri tata svaka čast!!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.