NASLEDNICA NAJBOGATIJE PORODICE U SRBIJI STAVILA NA TEST BUDUĆEG MUŽA: Krila da je puna para kako bi ga PROVERILA!
Foto: Privatna arhiva

pametno

NASLEDNICA NAJBOGATIJE PORODICE U SRBIJI STAVILA NA TEST BUDUĆEG MUŽA: Krila da je puna para kako bi ga PROVERILA!

Iako se Nikola Dani dopao na prvu loptu, ipak je rešila da ga stavi na test i da mu ne kaže kako se preziva

Objavljeno:

Danica Karić, ćerka najpoznatijeg srpskog biznismena i političara Bogoljuba Karića, već četiri godine je u srećnom braku sa Nikolom Stojiljkovićem koji potiče iz Vranja, a kako jedan portal ekskluzivno otkriva, Dana je svog supruga prilikom upoznavanja stavila na test!

Naime, članica najbogatije porodice u Srbiji upoznala je oca svoja dva sina na jednoj svadbi kod zajedničke prijateljice i već tada su među njima sevnule varnice. Međutim, Dana tada nije želela da se predstavi svom budućem partneru, pa mu nije rekla da joj je otac Bogoljub Karić i da potiče iz jedne od najbogatijih porodica u Srbiji.

- Dana i Nikola uživaju u stabilnom braku i srećnom porodičnom životu već nekoliko godina, a malo ko zna kako je izgledao početak njihove veze. Upoznali su se na venčanju zajedničke drugarice, zbog koje je Nikola iz Vranja došao u Beograd - priča izvor na početku razgovora za medije i dodaje da su i Dana i Nikola odmah pokazali simpatije jedno prema drugome.

- Iako se Nikola Dani dopao na prvu loptu, ipak je rešila da ga stavi na test i da mu ne kaže kako se preziva. To je uradila jer je želela da vidi kakav je Nikola i da li ga interesuje ona ili njen novac - ispričao je izvor za medije i dodao da je naslednica porodice Karić iste večeri napravila prvi korak.

Danica Karić
foto: Printscreen

Dana je pozvala Nikolu da prošetaju gradom, a potom i da svrate u njen stan u centru prestonice, što je on uradio. Te večeri su pričali o svemu, rastali su se tek pred jutro i dogovorili su se da se vide ponovo. Dana ja narednog dana poslala svog vozača po Nikolu, što je njemu bilo neobično, ali je ništa nije pitao o tome. Viđali su se narednih dana koje je proveo u Beogradu i bilo mu je čudno što svuda s njom, osim privatnog vozača, idu i telohranitelji. Tada ju je otvoreno pitao ko je zapravo ona, ali je Dana vešto izbegla odgovor - priča izvor i otkriva da je Bogoljubova ćerka želela najpre da se uveri da je Nikola pravi muškarac za nju.

Budući da je Nikola tada morao da se vrati u rodno Vranje, gde je živeo sa roditeljima, nastavili su da se čuju telefonom i da se viđaju svaki put kada Stojiljković dođe u Beograd.

Danica i Nikola sklopili su brak početkom 2017. godine, a ubrzo potom dobili su prvog sina Petra. Drugi sin je dobio ime po svom dedi, a nedavno je napunio godinu dana.

- Dobro nam došao sine, Bogoljube Džuniore Kariću Stojiljkoviću - napisali su srećni roditelji krajem januara prošle godine i obradovali brojne pratioce na društvenim mrežama.

Inače, Dana i Nikola već izvesno vreme žive u Dubaiju sa svojom porodicom.

- Kada god je mogao dolazio je da se vidi sa Danom, a emocije među njima su svaki put bile sve jače i jače. Tek kada se potpuno uverila da ih vezuje iskrena ljubav a ne korist, rešila je da ga predstavi svojoj porodici i prijateljima. Nikola je nakon nekoliko meseci shvatio da se zabavlja sa ćerkom Bogoljuba Karića, ali to nije promenilo njihov odnos. I dalje su se ponašali kao običan par, a nakon izvesnog vremena, Nikola se preselio u Beograd, a ubrzo potom su se i venčali - ispričao je izvor na kraju.

Inače, Karićeva je svojevremeno otkrila kako je upoznala svog supruga.

- Bili smo na istoj svadbi i desilo se da smo poslednji stigli na red za fotografisanje s mladencima. Ugledala sam ga i odmah mi se svideo, pa sam mu otvoreno predložila da ispoziramo zajedno - ispričala je tada Dana.

(Espreso / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.