O DISKVALIFIKOVANOJ VANJI KNEŽEVIĆ BRUJI CEO BALKAN: Ipak, postoje sočni detalji za koje niste znali, OTKRILA SVE!
Foto: Printscreen

opa

O DISKVALIFIKOVANOJ VANJI KNEŽEVIĆ BRUJI CEO BALKAN: Ipak, postoje sočni detalji za koje niste znali, OTKRILA SVE!

Ko je, zapravo, mlada Banjalučanka koja je ušla u otvoreni sukob sa članicom žirija, šta planira u budućnosti i čime se još bavi, otkrila je u otvorenom razgovoru

Objavljeno: 15:29h

Vanja Knežević definitvno je postala jedna od najpopularnijih takmičarki u moru zaboravljenih kandidata, a iako je napustila "Zvezde Granda", tvrdi da ostaje njena želja da postane pevačica jednog dana.

Ko je, zapravo, mlada Banjalučanka koja je ušla u otvoreni sukob sa članicom žirija, šta planira u budućnosti i čime se još bavi, otkrila je u otvorenom razgovoru.

- Pohađam dve škole - medicinsku i muzičku. Nije mi mnogo teško. Imam sve petice, a muzika mi je relaksacija. Vredna sam i ne volim da odmaram, a bez obzira na iskustvo u "Zvezdama Granda", muziku ću i dalje voleti. Kad ne mogu da pevam, ja onda slušam muziku. Volela bih da postanem pevačica. Dopada mi se konekcija s ljudima, a zato sam između ostalog izabrala i medicinu. Kontakt s ljudima mi je veoma bitan i to me čini srećnom, naročito ako govorimo o humanosti. Ukoliko se budem bavila medicinom, neće biti greška šta god da izaberem od te dve stvari - kaže Vanja na početku razgovora.

Bivša kandidatkinja sve vreme takmičenja imala je punu podršku porodice, kao i sada nakon što je diskvalifikovana.

- Imam dve sestre, stariju od 20 godina i mlađu od šest. Stalno smo zajedno, podržavamo se... Moja sestra isto pohađa medicinsku školu, imamo i slične osobine, pa smo veoma bliske sve tri. Lepo je imati sestru - ponosno odgovara Kneževićeva. Iako priznaje da je veoma težak period iza nje, sve joj je lakše palo jer su roditelji bili uz nju. I oni su se, kaže, potresli zbog skandala, pa je priznala ko je na njeno vaspitanje najviše uticao.

- Moram da kažem i mama i tata, ali i baka s kojom sam u ranijem detinjstvu provodila najviše vremena. Ona je, takođe, pevala i prva prepoznala moj talenat. Od moje treće godine me je učila muzici i oduvek govorila da ću biti pevačica. Mama i tata su ovih dana bili pod šokom, a sad su okej jer sam i ja dobro. Žele da nastavim ovim da se bavim, jer znaju da volim muziku i pomoći će mi - rekla je Banjalučanka, koja još nije dobila krivičnu prijavu, koju je protiv nje najavila članica žirija.

- Nije mi tužba stigla, ali i ako stigne, to će sve ovo učiniti još gorim. Za tim nema potrebe, ali ukoliko se desi morala bih i ja da reagujem. Boriću se svakako - odgovara Vanja.

Iako je u emisiji dobila epitet "tetke", otkrila je da li ima dečka i da li je tokom učešća u "Zvezdama Granda" postala još interesantnija muškom društvu.

- Nemam dečka i nisam zaljubljena, ali kad se zaljubim izgubim glavu. Imam udvarače, javljaju se, ali kao da osećam nekad strah s njihove strane. Ne požurujem ništa, sad mi je muzika važna - kazala je kroz osmeh Kneževićeva i priznaje kako je raditi s Marijom Šerifović:

- Nismo se opet čule. Marija je privatno onakva kakva je pred svima u javnosti, super.

(Espreso / Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.