NAKON ŠTO SU JOJ NAPALI ĆERKU, HAOS KOD ALEKSANDRE SUBOTIĆ SE NASTAVLJA: Hitno se oglasila, pa pomenula POLICIJU!
Foto: Printscreen Instagram

šok

NAKON ŠTO SU JOJ NAPALI ĆERKU, HAOS KOD ALEKSANDRE SUBOTIĆ SE NASTAVLJA: Hitno se oglasila, pa pomenula POLICIJU!

Zatim je usledio odgovor Aleksandre Subotić

Objavljeno:

Nekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Subotić pre dva dana je objavila da je njena sedmogodišnja ćerka Magdalena napadnuta, kada je, kako je rekla, jedna desetogodišnja devojčica pokušala da joj otme ranac i mobilni telefon i baci ih u đubre. Nakon te objave usledili su brojni komentari i poruke, te se na društvenim mrežama vodi pravi rat.

Aleksandra Subotić sada je objavila poruku jedne svoje pratiteljke, koja nije imala lepe reči za Subotićevu i njenu naslednicu.

Naime, pomenuta korisnica Instagrama tvrdi da je Aleksandrina ćerka Magdalena nevaspitana i da psuje, a potom je dodala:

Aleksandra Subotić
foto: Instagram

- Trebalo bi da povedete računa o tome kako ste dete vaspitali, šta je ponelo iz kuće, a ponelo je ono što ste vi i drugi članovi vaše porodice doneli iz "Zadruge".

Zatim je usledio odgovor Aleksandre Subotić.

- Ova žena je sebi dala za pravo da laže o jednoj sedmogodisnjoj devojčici da bi odbranila nešto! Moja ćerkica ima 7 godina i ide u prvi razred, pre škole i posle škole dodatno uči i takođe ide na dodatnu nastavu u slobodno vreme, ima majku koja joj je posvećena i koja poznaje svoje dete i zna šta može da očekuje od njega! Moje dete je previše malo da bi psovalo i vređalo i nije tako naučeno, i da jeste, a nije - niko nema pravo da joj otima telefon i baca u kantu. Moje dete ne zna šta znače te pogrdne reči koje ste vi napisali u ovoj poruci i budete li je uznemiravali, vi ili neko od vas, bićete prijavljeni policiji - napisala je Aleksandra.

(Espreso / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.