MILICU PAVLOVIĆ RAZAPELI ZBOG PODRŠKE KOJU JE UPUTILA KARLEUŠI: Setili se njenog takmičenja, pa joj pisali svašta!
Foto: Youtube

au

MILICU PAVLOVIĆ RAZAPELI ZBOG PODRŠKE KOJU JE UPUTILA KARLEUŠI: Setili se njenog takmičenja, pa joj pisali svašta!

Ipak, sada su se na društvenim mrežama obrušili na Milicu, tvrdeći da je zaboravila kako je njoj bilo kada je bila u istom takmičenju i kada žiri nije imao milosti prema njoj

Objavljeno:

Pevačica Milica Pavlović oglasila se na svom profilu na Instagramu i javno pružila podršku koleginici Jeleni Karleuši u čitavom haosu koji se digao nakon što je iz takmičenja “Zvezde Granda” izbačena devojka koja je sa njom ušla u raspravu.

Ipak, sada su se na društvenim mrežama obrušili na Milicu, tvrdeći da je zaboravila kako je njoj bilo kada je bila u istom takmičenju i kada žiri nije imao milosti prema njoj.

Mnogi su se posebno setili situacije o kojoj je Pavlovićeva u više navrata govorila, a to su komentari pevača Dragana Kojića Kebe izneti na njen račun, a zbog kojih je plakala, te rekla kako joj je on najveća trauma.

“A kad si plakala zbog Kebinog komentara, tad si ćutala? Jadnice”, “Sad mogu da kažem, a da me ne napadne neko, da mi je oduvek bila malo jadna Milica Pavlović”, “Milica Pavlović je i sama bila bullyngovana od strane žirija, priznala je da je svaku noć nakon emisije plakala u svojoj sobi, izgleda da je to sve zaboravila preko noći”, samo su neki od komentara.

Naime, Milici je tokom njenog učešća u “Zvezdama Granda” Keba rekao da “osim što ne zna da igra, o pevanj zna još manje”, a ona je kasnije priznala da je zbog toga plakala kod kuće.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.