ESPRESO OTKRIVA: Još jedan takmičar iz Zvezda Granda se OBRUŠIO na PRODUKCIJU,tvrdio da mu NAREĐUJU,pa sve OBRISAO!
Foto: youtubescreen

EKSKLUZIVNO

ESPRESO OTKRIVA: Još jedan takmičar iz Zvezda Granda se OBRUŠIO na PRODUKCIJU,tvrdio da mu NAREĐUJU,pa sve OBRISAO!

Takmičar je svoju izjavu ubrzo obrisao, ali je redakcija Espreso portala došla u posed fejsbuk statusa koji je bio objavljen

Objavljeno: 09:23h
Lazar Stanušić

Drama između Vanje Knežević i Jelene Karleuše traje već danima i čini se da je ovo najveći sukob u "Zvezdama Granda" u poslednjih 10 godina.

Njih dve se svakodnevno oglašavaju na svojim profilima, a primetno je da se niko od ostalih takmičara nije oglasio i zauzeo bilo čiju stranu.

To se, ipak, promenilo tokom prošle noći kada se kandidat Nenad Dmitrović, koji se nalazi pod mentorstvom Đorđa Davida javno oglasio na svom fejsbuk profilu.

Takmičar je svoju izjavu ubrzo obrisao, ali je redakcija Espreso portala došla u posed fejsbuk statusa koji je bio objavljen.

Nenad je tvrdio kako se učesnici muzičkog programa ne oglašavaju jer im je tako naređeno od strane Granda, ali i kako je cela priča oko Vanje Knežević nepravda i da se nada da će lošim ljudima karma vratiti sve, aludirajući na Jelenu Karleušu.

Nenad Dmitrović
foto: Printsreen fejsbuk

Izgleda da takmičar Dmitrović ipak nije bio toliko hrabar, pa je sve ubrzo obrisao, a Espreso portal u celosti prenosi Nenadovu izjavu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.