IDE DO KRAJA! KARLEUŠA PODNOSI TUŽBU PROTIV DISKVALIFIKOVANE TAKMIČARKE: Navodi da je razlog pozivanje na LINČ!
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen

rat se nastavlja!

IDE DO KRAJA! KARLEUŠA PODNOSI TUŽBU PROTIV DISKVALIFIKOVANE TAKMIČARKE: Navodi da je razlog pozivanje na LINČ!

Diskvalifikacija koja je izazvala burne reakcije.

Objavljeno: 10:16h

Pevačica Jelena Karleuša odlučila je da podnese krivičnu prijavu protiv diskvalifikovane takmičarke emisije "Zvezde Granda", osamnaestogodišnje Vanje Knežević.

Ovo je objavila na Instagramu, gde se i prethodno oglašavala povodom situacije koja je pokrenula burne reakcije, kako bivše takmičarke i Jelene, tako i javnosti.

"Zbog poziva na nasilje, kao i zbog izjava koje su prouzrokovale brutalni medijski linč mene i moje maloletne dece, odlučila sam da podnesem krivičnu prijavu protiv kandidatkinje Granda, Vanje Knežević", napisala je Karleuša.

Jelena Karleuša
foto: Instagram printscreen

Podsetimo, u saopštenju Grand produkcije povodom ovog slučaja napisano je sledeće:

"Emisija Zvezde Granda je takmičenje sa kredibilitetom i besprekornom reputacijom punih 17 godina, koliko i traje. Shodno tome, nećemo tolerisati nikakve neosnovane i nestinite napade na Grand produkciju, članove našeg žirija, te dovođenje javnosti u zabludu.

Vanja Knežević
foto: Instagram

Pravilo kog se striktno drže svi članovi Grand produkcije i oni koji pretenduju da to postanu, jeste između ostalog i to, da društvene mreže ne smeju da se koriste u svrhu podstrekivanja govora mržnje, nasilja i nedolicnih komentara koji na bilo koji način ugrožavaju život članova naše produkcije, našeg žirija i njihovih porodica.

Napominjemo da će i u budućnosti svaki kandidat biti automatski diskfalifikovan, ko zarad ličnog nezdovoljstva, opcije 'šer', 'ripost' i 'ritvit', koristi u svrhu podržavanja i potstrekivanja bilo koje vrste nasilja, a koji za cilj imaju da ugroze bezbednost našeg žirija.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

Svaki vid verbalne komunikacije dozvoljen je u samom takmičenju i emisiji, koja služi da se kandidati pokažu u najboljem svetlu, a mentori svojim kredibilitetom i uticajem ukazu na njihov kvalitet odnosno izbore se za prolazak u naredni krug.

Odluku o diskvalifikaciji kandidatkinje Vanje Knežević doneli smo nakon što je utvrđeno da se oglušila o sve gore navedeno, te na svojim socijalnim mrežama šerovala sadržaj, koji poziva i na nasilje.

Napominjemo da smo ovu odluku doneli sa žaljenjem, jer smo sigurno da bi u nerednim krugovima kandidatkinja Knežević pokazala još bolje rezultate".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.