VEČITA MISTERIJA! ELENA KITIĆ ODSKAČE OD SVIH PEVAČA: Živi život MILIONERA, obezbeđenje NE DA nikome da joj priđe!
Elena Kitić, Foto: Instagram printscreen

MISTERIOZNA!

VEČITA MISTERIJA! ELENA KITIĆ ODSKAČE OD SVIH PEVAČA: Živi život MILIONERA, obezbeđenje NE DA nikome da joj priđe!

Enigma zvana Elena Kitić

Objavljeno: 13:30h

Jedna od najitrigantnijih ličnosti mlađe generacije pevačica definitivno je Elena Kitić. Iako njene pesme broje milionske preglede, javnost veoma malo zna o ovoj talentovanoj devojci.

Ono što je svima poznato jeste da je Elena ćerka estradnog para Mileta Kitića i Marte Savić. Rođena je 11.avgusta 1997. godine u Nemačkoj, ali živi u Srbiji. Iako je kao ćerka poznatih ličnosti bila pod lupom javnosti, Elena je tokom čitavog života dala svega nekoliko izjava za medije, i to pre nego što je započela pevačku karijeru.

Ipak, pojavile su se brojne informacije o mladoj pevačici, a neke od najzanimljivijih smo izdvojili za vas.

Bila je u vezi sa nemačkim fudbalerom

Njen dečko bio je Adnan Hafiz, mladi fudbaler iz Nemačke, čiji je otac Portugalac, a majka Nemica. Kako su istih godina, a tada su imali svega 19, Mile Kitić, njen otac, izjavio je da se ne protivi ovoj vezi i istakao da je siguran da će ona "imati još mnogo momaka posle njega".

Elena je nekoliko meseci objavljivala fotografije sa putovanja sa Adnanom, ali nakon što je romansa "pukla", Elena nijednog dečka nije javno eksponirala.

Elena Kitić
foto: Instagram printscreen

Prvi singl prošao je nezapaženo

Za 18 rođendan, Elena je od roditelja tražila da snimi dva spota u Americi, a Marta je svojevremeno u izjavama za medije istakla kako je Elena vrlo skromna devojka, jer je u životu imala sve što joj je potrebno.

Muzičku karijeru je započela sa pesmom na engleskom, pod nazivom "Better days", za koju malo ko zna da postoji. U spotu za pomenuti singl Elena je bila u futurističkom stajlingu, koji verovatno danas ne bi mogla ni da zamisli na sebi.

Dve godine kasnije izlazi singl za pesmu "Folira", nastao u saradnji sa Džala Bratom, koji sada broji oko 36 miliona pregleda.

Njena karijera krenula je uzlaznom putanjom, kao i interesovanje medija za njen privatan život.

Spekulisalo se da je pesmu posvetila Šijanu

Upravo prvi Elenin singl "Folira" izazvao je ogromnu pažnju javnosti i zbog priče da je stihove posvetila Mirku Šijanu, sa kojim je navodno bila u kratkoj vezi.

Kako Elena ne daje izjave za medije, dalje priče o tome nije bilo, ali nedavno se pojavila vest koja ju je naterala da uradi ono što nikada ne praktikuje.

Nakon naslova da je navodno sada u vezi sa Mirkom Šijanom, koji sa Bojanom Rodić čeka dete, Elena se oglasila na svom Instagramu i demantovala ovu vest, navodeći da je u pitanju laž.

Bilo je mnogo spekulacija i o njenom odnosu sa Rastom, kako poslovnom, tako i emotivnom, ali je reper to oštro demantovao i naveo da je u prijateljskim odnosima sa mladom zvezdom, kojoj je radio singl "Geto princeza".

Obezbeđenje je "štiti" od medija

Kitićeva ima veliku podršku svojih kolega, a poznato je da je u dobrim odnosima sa Milanom Stankovićem, Devitom i Nikolijom Jovanović.

Na promociji Nikolijinog albuma "Jing i Jang" Elena se pojavila sa svojim privatnim obezbeđenjem, koje je zabranilo medijima da joj prilaze.

Pripadnici medija pokušali su da uzmu izjavu od nje, međutim, ona nije želela da daje izjave.

Kao razlog, navode se tri verzije. Prva je da nije sigurna u sebe dok daje izjave, druga da jednostavno želi da gradi takav imidž i da intrigira medije, a treća da izjave i intervjue neće davati do izbacivanja prvog albuma.

Priča se da je imala brojne estetske zahvate

Elenin izgled od trenutka kada je počela sa karijerom do danas se značajno promenio.

Nikada nije pričala o estetskim zahvatima, niti je na svom Instagramu, gde se jedino ponekad oglašava, priznala da je nešto menjala na svom licu i telu, ali kada se porede njene fotografije od ranije i današnje, razlika je očigledna.

Spekulisalo se da je Elena uvećala grudi silikonskim implantatima, da je uvećala usne i jagodice, operisala nos, kao i da je zategla kapke.

Imala je svega nekoliko pojavljivanja na sceni

Iako je veoma popularna među mlađom generacijom i njene pesme broje milionske preglede, Kitićeva je imala svega nekoliko nastupa, odnosno pojavljivanja na sceni.

Mile Kitić je tim povodom svojevremeno rekao da bi voleo da nastupa sa njim ili da je na sceni neko kome on veruje, jer se boji da će neko iskoristiti to što nema iskustva sa nastupima, ali da joj veoma veruje.

S obzirom na to da zbog pandemije korona virusa pevači već više od godinu dana ne nastupaju, možda će i Elena, kada situacija bude povoljnija, početi intezivnije da nastupa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.