ZVANIČNO SAOPŠTENJE GRAND PRODUKCIJE POVOM IZBACIVANJA 18-GODIŠNJE TAKMIČARKE: Oštro je OSUDILI, spomenuli NASILJE!
Foto: Youtube/Grand

OGLASILI SE!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE GRAND PRODUKCIJE POVOM IZBACIVANJA 18-GODIŠNJE TAKMIČARKE: Oštro je OSUDILI, spomenuli NASILJE!

"Napominjemo da smo ovu odluku doneli sa žaljenjem, jer smo sigurno da bi u nerednim krugovima kandidatkinja Knezević pokazala još bolje rezultate."

Objavljeno:

Vanja Knežević, učesnica "Zvezda Granda", diskvalifikovana je nakon što se prvobitno rasplakala u emisiji, navodno zbog surovih komentara članova žirija, a prvenstveno Jelene Karleuše.

Zvezde Granda
foto: Youtube/Grand

Do diskvalifikacije je došlo kada je Vanja, po dolasku kući, šerovala na svom Instagram profilu reči njene podrške, fan stranica, koja je osudila Karleušu zbog komentara.

Povodom diskfalifikacije kandidatkinje Vanje Knezević iz emisije "Zvezde Granda", "Grand" produkcija izdaje sledeće saopštenje.

- Emisija "Zvezde Granda" je takmičenje sa kredibilitetom i besprekornom reputacijom punih 17 godina, koliko i traje. Shodno tome, nećemo tolerisati nikakve neosnovane i neistinite napade na "Grand" produkciju, članove našeg žirija, te dovođenje javnosti u zabludu.

Zvezde Granda
foto: Youtube

- Pravilo kog se striktno drže svi članovi "Grand" produkcije i oni koji pretenduju da to postanu, jeste između ostalog i to, da društvene mreže ne smeju da se koriste u svrhu podstrekivanja govora mržnje, nasilja i nedoličnih komentara koji na bilo koji način ugrožavaju život članova naše produkcije, našeg žirija i njihovih porodica.

- Napominjemo da će i u budućnosti svaki kandidat biti automatski diskvalifikovan, ko zarad ličnog nezadovoljstva, opcije "share", "repost" i "retweet", koristi u svrhu podržavanja i potstrekivanja bilo koje vrste nasilja, a koji za cilj imaju da ugroze bezbednost našeg žirija. Svaki vid verbalne komunikacije dozvoljen je u samom takmičenju i emisiji, koja služi da se kandidati pokažu u najboljem svetlu, a mentori svojim kredibilitetom i uticajem ukazu na njihov kvalitet odnosno izbore se za prolazak u naredni krug.

- Odluku o diskvalifikaciji kandidatkinje Vanje Knezević doneli smo nakon što je utvrđeno da se oglušila o sve gore navedeno, te na svojim socijalnim mrežama šerovala sadržaj, koji poziva i na nasilje. Napominjemo da smo ovu odluku doneli sa žaljenjem, jer smo sigurno da bi u nerednim krugovima kandidatkinja Knezević pokazala još bolje rezultate.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.