STIL NEMA VEZE SA NOVCEM! OTKRIVENI KOMADI ODEĆE JELENE KARLEUŠE KOJI KOŠTAJU 1.000 DINARA: Diva NEMA KOMPLEKSE!
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen

NISTE ZNALI!

STIL NEMA VEZE SA NOVCEM! OTKRIVENI KOMADI ODEĆE JELENE KARLEUŠE KOJI KOŠTAJU 1.000 DINARA: Diva NEMA KOMPLEKSE!

Jelena Karleuša važi za najbolje obučenu ženu već godinama!

Objavljeno:

Jelena Karleuša jedna je od najstilizovanijih domaćih zvezda, a gotovo svaka njena modna kombinacija privuče pažnju javnosti. Ipak, iako mnogi misle da stil znači i novac, ona ipak to demantuje svojim pojedinim stajlinzima, te i sama ističe da vrlo često nosi komade koji koštaju svega po nekoliko stotina dinara.

Na poslednjem snimanju emisije “Zvezde Granda” pojavila se u haljini zmijskog printa, koju je upotpunila istovetnom zaštitnom maskom.

Ova kombinacija, verovali ili ne, nije koštala stotine evra, naprotiv. Haljina je koštala svega 3.600 dinara, dok je maska koštala 670 dinara.

Osim na snimanju “Zvezda Granda”, Karleuša svoje upečatljive modne kombinacije gotovo svakodnevno objavljuje na Instagramu, gde možemo da je vidimo u scenskim, oskudnim, seksi, elegantnim, ali i svakodnevnim izdanjima. Tako je jednim od tih svakodnevnih izdanja oduševila fanove kombinacijom bež kratkih helanki i topa u istoj boji, za koje je izdvojila ukupno oko 4.500 dinara.

Kombinacija belih pantalona i bluze s golim leđima odaje utisak garderobe kupljene u najskupljem butiku, ali Karleuša je ove komade iskombinovala tako da iako koštaju ukupno oko 40 evra, izgledaju kao da koštaju bar 400.

Na jednom snimanju “Zvezda Granda” Karleuša se pojavila u kratkim crnim helankama, topu i neobično sečenoj majici. Ova kombinacija je marke poznatog komercijalnog brenda, a cena gornjeg dela je 2.000, dok helanke i top koštaju po 1.500 dinara.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.