ĆUTALA JE SVE VREME, A SADA JE ISPROZIVALA VOJAŽA? Breskvica pevala pesmu koja ima BRUTALNE reči!
Foto: Printscreen

opa

ĆUTALA JE SVE VREME, A SADA JE ISPROZIVALA VOJAŽA? Breskvica pevala pesmu koja ima BRUTALNE reči!

Breskvica je tokom koncerta čitala i poruke svojih fanova, pa im ispunila želju i otpevala pesmu koja opisuje njen ljubavni život, a izborom je sve iznenadila. Ona je otpevala Rastinu hit numeru ,,Adio amore"

Objavljeno:

Jedna od najvećih tinejdž zvezda na Balkanu održala je svoj prvi solo online koncert, a tom prilikom je indirektno isprozivala bivšeg partnera, Mihajla Veruovića.

Breskvica je tokom koncerta čitala i poruke svojih fanova, pa im ispunila želju i otpevala pesmu koja opisuje njen ljubavni život, a izborom je sve iznenadila. Ona je otpevala Rastinu hit numeru ,,Adio amore".

Breskvica
foto: Printscreen

Ona je fanove zaintrigirala ovim izborom, jer po pesmi ispada da ga Anđela i dalje voli, a kasnije ih i jako razočarala jer nije otpevala nijednu njihovu zajedničku pesmu.

Međutim, iako je kroz ovu pesmu pokazala da i dalje gaji emocije prema njemu, odmah nakon toga ga je isprozivala, odgovorivši na još jedno njihovo pitanje.

- Koji trenutak iz prošle godine ti najviše nedostaje? - glasilo je pitanje, a jedan od njenih muzičara koji su zajedno sa njom nastupili na koncertu su rekli "Pa more", što je ona odmah opovrgnula.

- Ne, ne nedostaje mi more. Nije mi bilo nešto - rekla je Anđela.

Podsećamo, poznato je da je ona prošle godine letovala sa Mihajlom, njegovim bratom i još par zajedničkih prijatelja u Crnoj Gori, a fanovi na društvenim mrežama su saglasni da je ona ovim želela da ponizi Mihajla i da mu stavi do znanja da ne pati za njim.

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.