SKRIVENA KAMERA VEKA! SLAVOLJUB iz Slagalice i DANIJELA PANTIĆ PONOVO ZAJEDNO: Kakav je ovo SUSRET BIO! (VIDEO)
Danijela Pantić Conić, Foto: Aleksandra Čolić, Printscreen

SKOČKO, SKOČKO, SKOČKO, ĆIVOT!

SKRIVENA KAMERA VEKA! SLAVOLJUB iz Slagalice i DANIJELA PANTIĆ PONOVO ZAJEDNO: Kakav je ovo SUSRET BIO! (VIDEO)

Novi kviz počinje na TV Kurir, možda i Slavoljub bude jedan od učesnika? Prijavite se i vi!

Objavljeno: 14:15h
Bojana Petrović

Slavoljub Petrović, svima poznat i po nadimku Ćivot, skrenuo je pažnju na sebe učešćima u kvizu Slagalica u prvoj deceniji ovog veka. U ovom kvizu nije baš postigao neke rezultate, ali nas je sve oduševio svojom harizmom i simpatičnošću.

Tadašnja voditeljka slagalice, a sada voditeljka kviza Mozaik na Kurir TV, Danijela Pantić Conić, doživela je iznenađenje života dok smo snimali prilog s njom.

Naime, odlučili smo da joj priredimo potpuno neočekivan susret sa svojim omiljenim takmičarem.

Ekipa Espresa je dugo tražila slobodan termin za snimanje, ili bolje reći "snimanje" priloga sa Danijelom, koja je ovih dana prezauzeta snimanjem kviza Mozaik, a kad smo ga dobili, kontakirali smo Slavoljuba koji se vrlo rado odazvao pozivu i bez razmišljanja pristao da dođe u Beograd na jedan dan i obraduje Danijelu.

Da pojasnimo, naša prevara se sastojala u tome da "namamimo" Danijelu na snimanje njenih reakcija na najzanimljivije isečke iz Slagalice, posebno onih sa Slavoljubom.

Dok se Danijela smeštala u udobnu stolicu u redakciji Espresa, Slavoljub je strpljivo čekao u parku pored Narodne Skupštine, i kad je njegova voditeljka zasela, stavila slušalice na uši i počela sa komentarima, bilo je vreme za akciju.

Uveli smo slavoljuba u zgradu AMG u Vlajkovićevoj ulici, a zatim je on prišao Danijeli s leđa i priredio joj iznenađenje koje nikad neće zaboraviti: svoje poznato lice i lep cvet koji joj je kupio za ovu priliku.

Danijelina reakcija koja je usledila je neprocenjiva.

Pogledajte i sami:

03:41

SKRIVENA KAMERA VEKA! Legendarni SLAVOLJUB iz Slagalice iznenadio DANIJELU PANTIĆ: Kakav je ovo SUSRET BIO!

Vaš novi omiljeni kviz "MOZAIK" sa voditeljkom Danijelom Pantić stiže na Kurir televiziju ovog proleća! Ako ste brzi, spretni i znate sve i svašta, ne propustite priliku da budete deo prvog ciklusa kviza!

Prijave su u toku na sajtu www.kurir.rs

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.