VELIKE VESTI! OGLASILA SE KRALJEVSKA PORODICA NAKON SKANDALOZNOG INTERVJUA: Hari se javio ocu i bratu!
Megan Markl i Princ Hari, Foto: AP/ Frank Augstein

novosti!

VELIKE VESTI! OGLASILA SE KRALJEVSKA PORODICA NAKON SKANDALOZNOG INTERVJUA: Hari se javio ocu i bratu!

Hari i Megan su počeli da razgovaraju sa pojedinim članovima

Objavljeno:

Iako razgovori nisu bili produktivni, princu Hariju i Megan je drago što su barem počeli razgovarati s pojedinim članovima porodice.

Velike vesti stižu iz kraljevske porodice: princ Hari, vojvoda od Saseksa ovog vikenda prvi je put razgovarao sa svojim ocem princom Čarlsom i bratom princom Vilijamom otkako je prošle nedelje emitovan njegov i Megan Markl intervju sa Oprom Vinfri, prenose engleski mediji.

Princ Hari, Megan Markl, Kraljevska porodica, Lažna trudnoća
foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

- Pa, zvala sam ih zapravo da vidim kako se osećaju nakon svega i istina je, Hari je razgovarao i sa svojim bratom i ocem. Rekli su mi da razgovori nisu bili produktivni, ali drago im je što su barem počeli da razgovaraju - rekla je Gajli King (66), voditeljka na CBS Newsu i prijateljica Megan Markl.

No, King, koja je i vrlo dobra prijateljica Opre Vinfri, istakla je da razgovori "nisu bili produktivni" i da su Saseksi želeli da "kraljevska porodica interveniše i poruči novinarima da prestanu s nepravednim, netačnim, lažnim pričama koje su definitivno rasno determinirane".

Kraljica Elizabeta, Piće, Kraljevska porodica
foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

- I mislim da ih još uvijek uznemiruje to što palataa neprestano govori da žele rešiti problem privatno, ali ipak, veruju svim ovim lažnim pričama koje izlaze i koje su i dalje vrlo omalovažavajuće protiv Megan. U kraljevskoj porodici još nikoo nije razgovarao s Megan, do ovog trenutka. I mislim da ih frustrira kad vide da se u kraljevskoj porodici razgovara o rasi.

- I dok se to ne uspeju da prepoznaju, mislim da će biti teško ići napred. Ali oboje žele da idu napred i oboje žele ozdravljenje ove porodice. Na kraju, to je Harijeva porodica- dodala je.

Princ Hari, Princ Vilijam, Rajan Kartrajt
foto: EPA/WILL OLIVER

Podsetimo, Princ Vilijam se već prošlog četvrtka osvrnuo na optužbe za rasizam unutar kraljevske porodice tokom javnog nastupa sa suprugom Kejt u školi u istočnom Londonu.

- Mi nikako nismo rasistička porodica- rekao je.

Tada su ga novinari pitali i je li u kontaktu sa svojim bratom Harijem, na što je vojvoda rekao kako nije još s njim razgovarao, ali da hoće.

Bakingemska palata objavila je službeno saopštenje prošlog utorka nakon što je bombastični intervju emitovan u SAD-u 7. marta.

Opra Vinfri
foto: Instagram printscreen

Izjava u ime kraljice Elizabete II. išla je ovako:

"Cela je porodica u žalosti nakon što je u potpunosti saznala koliko je poslednjih nekoliko godina bilo izazovno za Harija i Megan. Pokrenute teme, posebno ona o rasi, su zabrinjavajuće. Iako se neka naša sećanja mogu razlikovati, jako smo ozbiljno shvatili ova pitanja i porodica će ih rešavati privatno.”

"Hari, Megan i Arči uvek će biti jako voljeni članovi porodice", dodala je.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sada žive u Montecitu u Santa Barbari sa svojim jednogodišnjim sinom Arčijem nakon što su se povukli s kraljevskih dužnosti u martu 2020., a na leto Megan treba da rodi ćerku.

(Espreso / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.