NAJMLAĐA BLOGERKA NA SVETU IMA 7 GODINA I SLIKA SE U GAĆICAMA: Javno se ljubi sa dečkom u krevetu, MAJKA SVE GLEDA!
Foto: Instagram

šok!

NAJMLAĐA BLOGERKA NA SVETU IMA 7 GODINA I SLIKA SE U GAĆICAMA: Javno se ljubi sa dečkom u krevetu, MAJKA SVE GLEDA!

Na društvenim mrežama u Ukrajini upućeno je mnogo kritika na račun devojčicine majke, pa je bilo čak i poziva da joj oduzmu kćerku

Objavljeno:

Veliki skandal izbio je u Ukrajini, nakon što je otkriveno da se osmogodišnja blogerka, čiji nalozi na društvenim mrežama broje milione pratilaca, zabavlja sa trinaestogodišnjim dečakom, a sve uz potpunu saglasnost i podršku njene majke, koja inače i kontroliše sve njene naloge.

Mala Milana Mahanec ima skoro 7 miliona pratilaca na društvenim mrežama Likee i TikTok, koje su veoma popularne među ruskom i ukrajinskom decom i omladinom. Devojčica takođe radi kao model i učestvuje na dečijim modnim revijama, prenosi RT.

Ona je na društvenoj mreži Instagram, gde ima više od pola miliona pratilaca, u sada već obrisanom postu, objavila da je stupila u vezu sa Pašom Paijem, trinaestogodišnjim blogerom iz Moskve.

Ipak, iako je ova veza tek nedavno privukla veliku pažnju javnosti, izgleda da ona traje već neko vreme. Milana i Paša na Instagramu, u okviru opcije "Instagram Stories", imali su sačuvane fotografije na kojima se ljube, pa čak i spavaju u istom krevetu. Na jednoj od fotografija njih dvoje su zagrljeni dok devojčica u donjem vešu pere zube.

Međutim, kada je ova "ljubavna priča" privukla veliku pažnju medija, većina takvih fotografija i video zapisa je uklonjena.

Zanimljivo je da, prema opisu na Instagram profilu devojčice, nalog vodi njena majka Darja, koja je na sebe preuzela sve kritike i zamerke. Kako je objasnila, ona nema problem sa vezom svoje kćerke i istakla da je to "njihov život, koji će oni sami graditi kako žele".

Na društvenim mrežama upućeno je mnogo kritika na Darjin račun, pa je bilo čak i poziva da joj oduzmu kćerku.

Jedna ukrajinska majka na društvenoj mreži Fejsbuk je napisala da Darja "ima problema u glavi".

- Zbog novca ona od svoje kćerke pravi objekat požude. Pored mnogobrojnih komentara druge dece, Darja ne shvata da većinu tih komentara pišu pedofili. Dečiji modeling i njihovo učešće na takmičenjima lepote uvek je bio kancer u ovim industrijama, a sada tome možete da dodate i decu blogere - napisala je ona i dodala da bi ovakva priča mogla da se završi loše, pa čak i sa fatalnim ishodom.

U drugoj objavi, jedna advokatica je napisala da je Milanina majka od osmogodišnje devojčice napravila "zavodljivu ženu za perverznjake".

Jedan ukrajinski novinar i bivši političar pozvao je na reakciju nadležnih organa i rekao da je ovakva promocija Mile i Paše, veoma bliska dečjoj pornografiji.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.