IVANI TOMIĆ OD KORONE UMRO OTAC! Potresna objava voditeljke! (FOTO)
Foto: Facebook

šok!

IVANI TOMIĆ OD KORONE UMRO OTAC! Potresna objava voditeljke! (FOTO)

"Ćaća ipak nije izdržao. Otišao je na bolje mesto. Sad treba spašavati nju koja se bori s koronom, a pre tri meseca izgubila je mamu, pre dva dana tatu, a danas muža", napisala je Ivana u emotivnoj objavi.

Objavljeno:

Bivša voditeljka i novinarka Nove TV, a sada portparolka HSS-a, Ivana Tomić trenutno prolazi kroz najteži period u svom životu. Preminuli su njena baka, deda i otac koji su bili zaraženi koronavirusom, a sledbenicima na društvenim mrežama otkrila je da je zaražena majka.

Od oca se oprostila u subotu emotivnom objavom na Fejsbuku. "Krešica, gledao sam juče ovu sliku i obuzeo me neki strah da bih te mogao izgubiti. Ali odlučio sam da verujem da je nešto u toj hercegovačkoj tvrdoglavosti i da ćeš se izvući. Nisi hteo da odete u bolnicu daleko od kuće, želeli ste da završite u Tihaljini. a ne u Zagrebu. Otišli ​​ste onako kako ste živeli. Volim te, ujače “, napisala je Ivana pored njihove zajedničke fotografije.

Ivana Tomić
foto: Printscreen

Takođe se pozvala na svoju majku na društvenim mrežama. "Tata još uvek nije mogao da podnese. Otišao je na bolje mesto. Sada treba spasiti nju koja se bori sa krunom, a pre tri meseca je izgubila majku, pre dva dana oca i danas muža", Ivana napisao u emotivnom postu.

Ivana Tomić
foto: Printscreen

Na društvenim mrežama osvrnula se i na svoju majku. "Ćaća ipak nije izdržao. Otišao je na bolje mjesto. Sad treba spašavati nju koja se bori s koronom, a prije tri meseca izgubila je mamu, pre dva dana tatu i danas muža", napisala je Ivana u emotivnoj objavi.

Ivana Tomić
foto: Printscreen

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.