NAKON VESTI DA JE MRTVA, POJAVIO SE NOVI TRAG U JEZIVOM SLUČAJU: Detalj mnoge UPLAŠIO, uslikana ČUDNA BOLEST!(FOTO)
Foto: Profimedia

šok!

NAKON VESTI DA JE MRTVA, POJAVIO SE NOVI TRAG U JEZIVOM SLUČAJU: Detalj mnoge UPLAŠIO, uslikana ČUDNA BOLEST!(FOTO)

Čudna pojava!

Objavljeno:

Kandska pevačica Avril Lavinj proslavila je rođendan svog partnera Deraka Rajana Smita, koji je javnosti poznat pod nadimkom Mud Sano, a paparaci su je tom prilikom uslikali na plaži u Santa Monici.

Zaljubljeni par je izgledao veoma srećno, sve vreme su se smejali, grlili, ljubili, ali pravili i selfi fotografije kako bi ovekovečili lepe trenutke i muzičarev rođendan.

Jedan detalj je mnoge zgrozio, a i zaprepastio, a to je osoba koja drži pevačicinu torbu, verovatno neko iz njenog tima, prst koji potpuno deluje sprženo.

Avril Lavinj
foto: Profimedia

Poznati par je nedavno obelodanio svoju vezu, a Avril iza sebe ima dva propala braka, jedan sa mužičarem Derikom Viblijem i drugi sa Čedom Krugerom, frontmenom grupe "Nickleback".

Avril je dugo bila odsutna sa scene. Nedavno je javno objavila da je bolovala od lajmske bolesti i da je provela dve teške godine na lečenju. Nakon tog teškog iskustva kroz koje je prošla posvetila se humanitarnom radu i podizanju svesti o ovoj bolesti.

Lajmska borelioza ili kolokvijalno lajmska bolest je multisistemsko infektivno obolenje iz grupe prirodnožarišnih zoonoza. Izaziva je spiroheta Borelia burgdorferi koja se u organizam unosi ubodom zaraženog krpelja iz roda Ixodes.

Iako zapaljenskim proesom mogu biti zahvaćeni svi organi i sistemi, najčešće su zahvaćeni: koža,nervni sistem, zglobovi i srce.

Ubod krpelja je najčešći način zaražavanja, a infekcija može nastati preko konjuktiva ili mikropovreda koje nastaju posle destrukcije krpelja i iritacije kože njegovim sadržajem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.