NJEN ŽIVOT U STOPU PRATI 17 MILIONA LJUDI, BAHATI SE SA BOGATAŠIMA: Optužila je MAJKU ZA KRAĐU i eksploatisanje!
Foto: Profimedia

turbulentan život!

NJEN ŽIVOT U STOPU PRATI 17 MILIONA LJUDI, BAHATI SE SA BOGATAŠIMA: Optužila je MAJKU ZA KRAĐU i eksploatisanje!

Trenutno se zabavlja s Belom Torne i bivšim suprugom spajsice Mel B ploveći na jahti uz obalu Floride i pozirajući u bikiniju

Objavljeno: 11:11h

Malu Treveho ima 18 godina i jedna je od istaknutijih pripadnica nove generacije poznatih, stvorene ili bolje rečeno oblikovane na društvenim mrežama. Na TikToku Malu ima više od devet miliona pratioca, na Instagramu, nešto više od osam. Rođena je na Kubi, odrasla u Španiji, a od 2015. godine živi na Floridi, u Majamiju i tamo gradi muzičku karijeru.

Trenutno se Malu, zabavlja s glumicom i pevačicom Belom Torne i bivšim suprugom spajsice Mel B, Stefanom Belafonteom koji je krajem prošle godine postao njen menadžer, ploveći na jahti uz obalu Floride i snimajući bezbroj fotografija u bikiniju.

1 / 7 Foto: Profimedia

Ime ove mlade pevačice/internet zvezde u medijima se češće pojavljuje zbog nekog problema nego zbog njenih uspeha. Prošle godine je, jako zabrinula fanove kada je na Instagramu objavila da je pobegla od kuće.

Bilo je više razloga za to. Treveho je tvrdila da je njen očuh zavisnik o drogama, a majka alkoholičarka. U istom je snimku na Instagramu priznala i da je pušila marihuanu da bi mogla da se nosi s konstantnim stresom u kući.

Majku je optužila da očuhu pomaže u održavanju njegove ovisnosti, kao i da zloupotrebljava njezinu slavu na društvenim mrežama da zaradi novac. Kazala je i da je primila prijetnje od majčina dečka, da ima glasovne poruke u kojima se čuje kako govori "da će netko platiti za ovo" i da bi se trebala čuvati.

„Nije mi dozvolila da jedem dve nedelje, dve ili tri nedelje, namerno“, rekla je pevačica.

- Kako nemam kontrolu nad svojim finansijama, nisam mogao ništa da učinim. U kući nije bilo ničega, jer ona ne želi da izađe iz kuće i ostavi me tamo samog.

Čim je napunila 18 godina (i to proslavila na velikoj zabavi koja je prekršila sve mere zaključavanja i ponovo završila u medijima), Trevejo se odselila iz roditeljskog doma, koji je policija posetila nekoliko puta, i preuzela kontrolu nad njom finansije. Za početak je podvrgnuta operaciji povećanja dojke.

Takođe je optužila majku da joj je ukrala milion dolara i da se, samo da bi pogrešila, pridružila platformi OnliFans, gde se plaća pristup sadržaju, a visinu pretplate određuju kreatori sadržaja. Malena je, dan posle punoletstva, otvorila svoj profil tamo i za nekoliko nedelja dosegla 3.7000 pratilaca. Njihov broj je, međutim, opao kad su shvatili da nisu dobili ono što su očekivali - vruće fotografije i priče - već gotovo identičan sadržaj kakav postavljaju na TikTok i Instagram.

Mlada pevačica poznata je i po brojnim kontroverznim izjavama. Pa su je optužili za rasizam - kada je započela epidemija koronavirusa, rekla je da zastaje dah "kad vidi Kineza". Kasnije se izvinila rekavši da nije rasista, već samo „j **** o čoveku, a ne robotu“ i da ona, čiji je deda crnac, ne može biti rasista. Na kraju je napravila i nevolje kada je snimljena kako ljubi profesionalnog boksera Rajana Garsiju čija je verenica u to vreme bila trudna. Malu je rekla da nije znala da je zauzet.

(Espreso/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.