ANA BEKUTA JE SVOG SINA OSTAVILA U DOMU ZA NEZBRINUTU DECU: Rodila ga je sa 17 godina, evo kako on danas izgleda!
Foto: printscreen

šok!

ANA BEKUTA JE SVOG SINA OSTAVILA U DOMU ZA NEZBRINUTU DECU: Rodila ga je sa 17 godina, evo kako on danas izgleda!

Vrlo težak period života za nju...

Objavljeno:

Pevačica Ana Bekuta rodila je sina igora sa samo 17 godina, a tada je sa velikim bolom donela odluku da naslednika ostavi u domu za nezbrinutu decu.

Pevačica je sina rodila u vanbračnoj vezi. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala. I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno bolelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi.

Ana Bekuta
foto: Instagram

- Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što "to" nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo - rekla je Ana za "Kurir" svojevremeno.

Kako je Ana jednom prilikom istakla rođenje Igora ju je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom. Danas njih dvoje imaju odličan odnos, a Igor mamu redovno podržava na koncertima i nastupima.

(Espeso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.